Cytuj:
anyway - nextor to nie jest licytacja ani przeciąganie liny, zrobiłeś źle, wypisałem błędy, zrobisz dobrze to zrobisz dobrze - ale za co mam przepraszać ? ze wypisuje błędy próbki którą , jak podkreślasz, nagrałeś na odwal się? trochę nie miło z twojej strony wobec innych. to co najmniej niedorzeczne jak dla mnie
Hohohohh, ktoś tu chyba zapomniał o reszcie swojego posta

Na podstawie próbki trybów nagranych na odwal (i próbki Ryja z przed roku) próbowałeś udowodnić, że śpiewamy słabo, że nie mamy prawa krytykować twojego podparcia (i sami śpiewamy siłowo) i szkodzimy użytkownikom. Dlatego nagrałem ci drugą próbę sądząć, że jesteś mężczyzną i będziesz miał jaja, żeby przeprosić za szkalowanie, które podstawy ma zerowe.
Niestety przeceniałem cię. Odwracasz kota ogonem i nawet nie odnosisz się do rzeczy które skomentowałem w związku z twoim postem.
Błąd z za wąską szczęką do trybów CVT był prawidłowo rozpoznany i go poprawiłem, więc akurat nie wiem czemu odnosisz się do tego, bo sam przyznałem ci rację.
Dalej czekam na próbkę twoich dołów i wiedz, że ci tego nie zapomnę. Tak samo czekam, aż mi powiesz gdzie ja tam mam spiny na demku mojego zespołu gdzie śpiewałem z wąską szczęką. Skoro bawisz się w obrażanie ludzi w internecie, to u mnie jesteś już spalony i nie będzie więcej taryfy ulgowej jak napiszesz głupotę.
Cytuj:
co do reszty - nie wiem czemu uważasz ze słowa 'coś nie gra, dziecinada i brak pokory' to jakieś okropne obelgi pod waszym adresem które mają rozpocząć w tym samym temacie kolejny festiwal - może drugi koniec kija jest taki, że prawda boli.
Prawda czy nie (Imo nie) i tak napisałeś to w obraźliwy sposób. Bardzo niegodny Admina, ale nie chce mi się znowu maszynerii rozkręcać. Poczekam, aż troszkę więcej takich komentarzy postrzelasz do ludzi.
A co prawdy boli... chyba ciebie tu najbardziej zabolało, że nie umiesz aktywnego podparcia i stąd ten ton. Aczkolwiek to by znaczyło o tym, że nie umiesz wziąć krytyki na klatę i sam reprezentujesz cechy które nam zarzucasz

Cytuj:
a nawet jeśli to nie jest prawda i wcale tacy nie jesteście, to ja tylko szczerze opisuje sytuacje z mojego punktu widzenia
I robisz to w obraźliwy sposób. To, że masz punkt widzenia, nie oznacza, że musisz pisać o tym w ten sposób. Ewentualnie miałeś problemy z zakończeniem edukacji i nie umiesz pisać jak kulturalny człowiek, w takim razie przepraszam, patrzyłem na ciebie poprzez zły pryzmat.
A tutaj próbka trybów:
http://www40.zippyshare.com/v/58414739/file.htmlJak śpiewałem Edge'a wyżej, to w pierwszej połowie bardziej jest OD. Już nie chciało mi się tego poprawiać. Reszta powinna być prawidłowo.