* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj 

Nazwa użytkownika:
Hasło:

Zapamiętaj mnie

Regulamin działu

Tutaj możesz zapytać o konkretną kwestię techniki wokalnej. Najlepiej wraz z pytaniem zamieścić próbkę ukazującą problem.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość

Tytuł: Re: Tryby
Nieprzeczytany postNapisane: wtorek, 6 sierpnia 2013, 02:43 

Online: 134d 23h 34m 36s
GG: 1397451
Nextor, odpuść sobie te tryby. Tego "pana" i tak nie przekonasz, nie ma co sobie zaprzątać głowy. "Pan" najwyraźniej zapomniał, że my tu piszemy dla zabawy i integracji z ludźmi o podobnych zainteresowaniach.

"Pan" zaś chce tylko wywołać kłótnie i obrzucać się łajnem. Kiedy opieramy się na opracowaniach innych ludzi, bardziej doświadczonych od nas, to jesteśmy patafianami, którzy nie potrafią samodzielnie myśleć. Kiedy opieramy się na swoich doświadczeniach to się profesorzymi i mądrzymy. Naprawdę myślisz, że warto dyskutować z człowiekiem o takim podejściu do świata?

Pozdrawiam Cię serdecznie, keep rockin' dude ;)

PS. To miło, że w końcu ktoś przyporządkował mi też ten najwyższy męski głos ;) Teraz jestem już wszystkim! :)

Nieprzeczytany postNapisane: wtorek, 6 sierpnia 2013, 13:03 

Online: 30d 22h 47m 17s
GG: 0
pisałem że to nie najlepszy pomysł.

anyway - nextor to nie jest licytacja ani przeciąganie liny, zrobiłeś źle, wypisałem błędy, zrobisz dobrze to zrobisz dobrze - ale za co mam przepraszać ? ze wypisuje błędy próbki którą , jak podkreślasz, nagrałeś na odwal się? trochę nie miło z twojej strony wobec innych. to co najmniej niedorzeczne jak dla mnie

co do reszty - nie wiem czemu uważasz ze słowa 'coś nie gra, dziecinada i brak pokory' to jakieś okropne obelgi pod waszym adresem które mają rozpocząć w tym samym temacie kolejny festiwal - może drugi koniec kija jest taki, że prawda boli.

a nawet jeśli to nie jest prawda i wcale tacy nie jesteście, to ja tylko szczerze opisuje sytuacje z mojego punktu widzenia - nie znam ani ryjcia ani ciebie wiec wasz obraz wyłania mi się tylko z postów i tego co pokażecie - jak na to spojrzysz obiektywnie i z dystansem to może coś zrozumiesz. Jak dla mnie to już na prawdę wszystko. nic do was nie mam, nie chce mi się tego ciągnąć dalej, bo do niczego nie dojdziemy, także pozdrawiam i bez odbioru

Nieprzeczytany postNapisane: wtorek, 6 sierpnia 2013, 13:43 

Online: 2d 3h 15m 5s
Oj tam, przekonasz nie przekonasz... Wrzuć te tryby, jak będą dobrze wykonane (z tłumaczeniem itp.) to możliwe, że pomogą innym. ;)

Nieprzeczytany postNapisane: wtorek, 6 sierpnia 2013, 14:26 
Cytuj:
anyway - nextor to nie jest licytacja ani przeciąganie liny, zrobiłeś źle, wypisałem błędy, zrobisz dobrze to zrobisz dobrze - ale za co mam przepraszać ? ze wypisuje błędy próbki którą , jak podkreślasz, nagrałeś na odwal się? trochę nie miło z twojej strony wobec innych. to co najmniej niedorzeczne jak dla mnie

Hohohohh, ktoś tu chyba zapomniał o reszcie swojego posta ;)
Na podstawie próbki trybów nagranych na odwal (i próbki Ryja z przed roku) próbowałeś udowodnić, że śpiewamy słabo, że nie mamy prawa krytykować twojego podparcia (i sami śpiewamy siłowo) i szkodzimy użytkownikom. Dlatego nagrałem ci drugą próbę sądząć, że jesteś mężczyzną i będziesz miał jaja, żeby przeprosić za szkalowanie, które podstawy ma zerowe.
Niestety przeceniałem cię. Odwracasz kota ogonem i nawet nie odnosisz się do rzeczy które skomentowałem w związku z twoim postem.
Błąd z za wąską szczęką do trybów CVT był prawidłowo rozpoznany i go poprawiłem, więc akurat nie wiem czemu odnosisz się do tego, bo sam przyznałem ci rację.

Dalej czekam na próbkę twoich dołów i wiedz, że ci tego nie zapomnę. Tak samo czekam, aż mi powiesz gdzie ja tam mam spiny na demku mojego zespołu gdzie śpiewałem z wąską szczęką. Skoro bawisz się w obrażanie ludzi w internecie, to u mnie jesteś już spalony i nie będzie więcej taryfy ulgowej jak napiszesz głupotę.

Cytuj:
co do reszty - nie wiem czemu uważasz ze słowa 'coś nie gra, dziecinada i brak pokory' to jakieś okropne obelgi pod waszym adresem które mają rozpocząć w tym samym temacie kolejny festiwal - może drugi koniec kija jest taki, że prawda boli.

Prawda czy nie (Imo nie) i tak napisałeś to w obraźliwy sposób. Bardzo niegodny Admina, ale nie chce mi się znowu maszynerii rozkręcać. Poczekam, aż troszkę więcej takich komentarzy postrzelasz do ludzi.

A co prawdy boli... chyba ciebie tu najbardziej zabolało, że nie umiesz aktywnego podparcia i stąd ten ton. Aczkolwiek to by znaczyło o tym, że nie umiesz wziąć krytyki na klatę i sam reprezentujesz cechy które nam zarzucasz ;)

Cytuj:
a nawet jeśli to nie jest prawda i wcale tacy nie jesteście, to ja tylko szczerze opisuje sytuacje z mojego punktu widzenia

I robisz to w obraźliwy sposób. To, że masz punkt widzenia, nie oznacza, że musisz pisać o tym w ten sposób. Ewentualnie miałeś problemy z zakończeniem edukacji i nie umiesz pisać jak kulturalny człowiek, w takim razie przepraszam, patrzyłem na ciebie poprzez zły pryzmat.

A tutaj próbka trybów:
http://www40.zippyshare.com/v/58414739/file.html

Jak śpiewałem Edge'a wyżej, to w pierwszej połowie bardziej jest OD. Już nie chciało mi się tego poprawiać. Reszta powinna być prawidłowo.

Nieprzeczytany postNapisane: środa, 7 sierpnia 2013, 18:09 

Online: 2d 3h 15m 5s
Ja chcę zmiany Admina !!!

Nieprzeczytany postNapisane: środa, 7 sierpnia 2013, 18:23 

Online: 25d 4h 35m 8s
Admin jest w porządku ... były próbki było wspomniane gdzie źle itp po co te spiny ?

Nieprzeczytany postNapisane: czwartek, 8 sierpnia 2013, 00:03 

Online: 30d 22h 47m 17s
mysle ze autor dostał odpowiedz na pytanie w pierwszym moim poscie gdzie podałem link do autoryzowanego nauczyciela prezentującego tryby także zamykam temat bo sie robi wielki spam.

Drukuj 

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj