Cytuj:
Nextor tak cię nie lubię brzmisz jakbyś pozjadał rozumy przynajmniej 50% ludzkiej mądrej populacji.
Spoko, ja nie jestem zupa ogórkowa, żeby ktoś mnie lubił albo nie lubił.
Cytuj:
W tm tylko że to co wypisujesz jest co najmniej herezją.
No, w końcu zauważyłeś że prowokuje. Wiesz czemu to robię?
Bo wychodzę z założenia, że do postępów w dyskusji jest potrzebny ferment, a nie lizanie sobie nawzajem pośladów.
Jakimś dziwnym trafem jak się wsiądzie komuś na dumę, to zaczyna szukać dowodów i się starać, a tak to pisze aby pisać. Sądzę, że reszta użytkowników sama uzna kto ma rację, a kto nie i tym zajmować się nie musimy

Cytuj:
ONI TAK NIE ŚPIEWAJĄ!
Bo to nie typowy "zacisk", tylko po prostu siedzenie na krawędzi głowy, o czym już mówiłem. To samo słyszę w wykonie, który tutaj oceniamy i do tego się odnoszę.
Cytuj:
Jeżeli zachęcasz nas do takiego postępowania zrób to za nas proszę albo inaczej testujmy takie rewolucyjne podejście na tobie.
A zachęcam?

W którym miejscu?

Cytuj:
Za kilka lat spotkajmy się i wyjdź na scenę następnie śpiewaj tak jak opisujesz fizlozoficznie używając screamów i chrypek.
Tyle lat ile drę tak mordę, tak jeszcze foniatra twierdzi, że struny głosowe mam jak u noworodka. Twój argument jest inwalidą.
Cytuj:
ucz się co CVT pokazuje
Niespecjalnie polecam CVT głosom barytonowym (oprócz nauki chryp). Securing Baritone, Bass-Baritone, and Bass Voices albo Raise Your Voice o wiele bardziej pasują do niższych głosów, a treść ta sama. Serio.
Cytuj:
Aaa i myślę że koko wie coś o autotunie w piosenkach gość w tym trochę siedzi i raczej potrafi odróżnić.
A twierdzę, że nie? Powiedziałem tylko, że jak ktoś nie stosuje miliarda efektów w studiu i nie robi tysiąca podejść do jednej frazy, to na 90% zabrzmi tak samo na żywo, jak i w studiu.
Cytuj:
I zwróć na słówko dobrych wokalistów, Czy ktoś w twoim mieście jest dobrym wokalistą??
Jestem z zagłębia stonerowego. Posłuchaj sobie Broken Betty albo Clockwise i sam oceń.
Cytuj:
Oczywiście masz na myśli tylko Overdrive dla którego ograniczeniem jest C2 i to fizjologicznym i jest faktycznie trudne do wykonania. W Edge to nie stanowi problemu.
Ograniczenie takie jest dla tenorów, dla niższych głosów jest odpowiednio niżej, bo niżej struny zmieniają konfigurację na flażoletową. Tak samo kwestia Edge'a- chodzi ci o taki typowy Edge w jak w CVT? Wtedy rzeczywiście poziom trudności niewiele wyższy niż w Curbingu, aczkolwiek mało kto tak śpiewa. Większość robi Edge na raczej ciemnym ustawieniu i wtedy poziom trudności zbliża się do OD. I o tym myślałem pisząc. Wybacz, jeśli niewystarczająco jasno wyraziłem myśl.