* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj 

Nazwa użytkownika:
Hasło:

Zapamiętaj mnie

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 346 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 35  Następna strona
Autor Wiadomość

Nieprzeczytany postNapisane: czwartek, 10 marca 2011, 14:31 

Online: 0s
Witajcie
Jestem Jacek , i mam 18 lat . Mieszkam w Żaganiu , i dopiero co rozpocząłem zabawę z wokalem .
Przeglądałem co nie co na forum , i powiem wam że jestem zielony :D . Cóż mam nadzieje że nienadaremno zarejestrowałem się na owym forum i coś mi to pomoże .

Nieprzeczytany postNapisane: piątek, 11 marca 2011, 10:42 

Online: 70d 23h 55m 10s
GG: 0
Cześć, nazywam się Kaśka, i mam ćwierć wieku prawie. Studiuję fizjoterapię. Zabawę ze śpiewem rozpoczęłam z 9 miesięcy temu, tzn zaczełąm pobierać sporadyczne lekcje emisji. Do tego trochę staram się ogarnąć CVT, trochę mniej SLS, i inne takie, co mi wpadnie w ręce. Narazie jestem zagubiona i pracuję nad otwarciem gardła i podparciem, i nie mogę się doczekać jak będę gotowa do rozpoczęcia pracy nad modami i chrypami :)

Nieprzeczytany postNapisane: czwartek, 17 marca 2011, 20:01 

Online: 5h 20m 31s
Hej wszystkim :)
Jestem Martyna, mieszkam w Krakowie, 15 lat skończę w grudniu. Zawsze lubiłam śpiewać, ale odopiero ostatnio zaczęłam traktować to poważnie. Chodziłam do szkoły muzycznej I stopnia. Zastanawiam się nad rozpoczęciem nauki śpiewu klasycznego s. m. II stopnia.
Jestem fanką Nightwish, Epici i Evanescence oraz wokalu Amy Lee.

Nieprzeczytany postNapisane: piątek, 18 marca 2011, 01:31 

Online: 1m 30s
Cześć, mam na imię Anita, jestem z Krakowa.
Śpiewem interesuję się od zawsze, ale niestety nie mogę powiedzieć, że śpiewam od zawsze. Przez większą część mojego życia tkwiłam w przekonaniu, że słoń mi nadepnął na ucho a mój głos jest nieciekawy i szary. Ale coś w sercu/duszy/mózgu/trzewiach/gdziekolwiek podpowiada mi, że chcę to robić, chcę śpiewać. Największym marzeniem byłoby utrzymać siebie i małą rodzinkę ze śpiewania.
Miałam pewne lekcje śpiewu dawno temu, ale niewiele. Moje fascynacje wokalne zaczęły się od F. Mercury, Genesis, M.Jackson, M.Carey, P.Hyman, A. Baker, potem był jazz, potem gospel aż doszłam do klasyki, opery. Więc rozrzut mam spory, ale znajduję wspólny mianownik we wszystkich stylach, które mnie interesują. W mojej głowie M.Jackson i Mozart są dość spokrewnieni ;).
Cieszę się, że znalazłam to forum i dziękuję jego Twórcy.

Nieprzeczytany postNapisane: piątek, 18 marca 2011, 18:05 

Online: 22m 54s
Mam na imię Sylwek i mieszkam w Rudniku niedaleko Rzeszowa. Mam 18 lat.

Śpiewem interesowałem się od małego (wtedy nie zwracałem uwagi na technikę itp. tyle coś tam sobie podśpiewywałem). Co do muzyki to słucham tego co wpadnie mi w ucho ;) No i jak chyba prawie każdy mam marzenia odnośnie śpiewania,ale na obecną chwile ciężki trening ;p

Nieprzeczytany postNapisane: sobota, 19 marca 2011, 20:11 

Cześć!Mam na imię Dominik i mieszkam w Mińsku Maz.Ćwiczę głos z TCRW od ok. tygodnia i już widze efekty.Jeśli chodzi o muzykę to oprócz spiewania gram na wielu instrumetnach,ale głównie na gitarze.Niestety nie umiałem śpiewać i zacząłem czegoś szukać i w ten sposób trawiłem na wokalmanię.

Nieprzeczytany postNapisane: wtorek, 22 marca 2011, 00:43 

Czołem :) Mam na imię Teresa i uwielbiam śpiewać. Skończyłam szkołę muzyczną I st. na akordeonie guzikowym ale to było już parę lat temu. Śpiewałam w kilku chórach, w obecnym już piąty rok, ale nigdy nie uczyłam się śpiewania solo, to jest do ostatniego tygodnia, bo miałam już pierwszą lekcję (klasycznie) i to mnie zmotywowało do znalezienia tego forum i rejestracji. Mam konto na jutubie na którym wrzucam coś bardzo rzadko i nie będę podawać adresu bo to się wszak witam, a nie, ale piszę o tym dlatego, że w prywatnych filmach mam duet ze Scorpionee, którego tu widziałam haha :) Tzn dograłam mu się, no dobra ^^
W tym roku skończę 21 lat, jestem na drugim roku filologii polskiej, ale te lekcje taką nadzieję we mnie wlały i myślę nad zdawaniem na AM na śpiew klasyczny (czy tam UM, jak chcecie :P)
Miewam słowotoki.

Nieprzeczytany postNapisane: środa, 23 marca 2011, 22:08 

Online: 4h 37m 2s
Witam, już od jakiegoś czasu przeglądam to forum, głos trenuję z Jankiem chyba od początku lutego :P
Dlaczego śpiewam ? Bo kocham śpiewać. A po za tym, kiedyś spytałem koleżanki co szczerze sądzi o moich zdolnościach wokalnych, powiedziała: "nie śpiewaj". Więc śpiewam :D Taki jestem przekorny chłop. Pozdrawiam :)

Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 27 marca 2011, 17:19 

Cześć, jestem Patrycja i mam 15 lat. Ćwiczę z TCRW ok. tygodnia, a śpiewem interesuję się już jakiś czas. W podstawówce jak i (teraz) w gimnazjum, śpiewam w szkolnym chórze (o ile tak to można nazwać). ;)

Słucham głównie rock/metal i różne podgatunki, ale zdarza się, że coś innego mi wpadnie w ucho. :)

Nieprzeczytany postNapisane: wtorek, 29 marca 2011, 09:48 

Hej Wszystkim!
Mam na imię Grzegorz i nie jestem wokalistą czy też zawodowym muzykiem ale lubię sobie czasami podśpiewać pod gitarę (samouk) Zainteresowała mnie ta stronka ze względu na bogatą działalność i ciekawe zagadnienia czy też ćwiczenia wokalne itp. Mam nadzieję że miło tu spędzę czas i podszkole się trochę ze śpiewania.
Pozdrawiam wszystkich
Grzegorz

Drukuj 

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 346 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 35  Następna strona

* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj