* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj 

Nazwa użytkownika:
Hasło:

Zapamiętaj mnie

Regulamin działu

Wzór tworzenia wątku:
[Wykonawca] - [Tytuł piosenki], ewentualnie [Użytkownik] - [piosenka autorska], [Wykonawca] - [Tytuł 1, Tytuł 2...]
Przykłady:
[Linkin Park] - [Numb], [Jaco91] - [Mój song], [Coma] - [System, Sierpień, Święta]

Wątki niezatytułowane według powyższego wzoru będą usuwane!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość

Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 5 marca 2017, 13:52 

Online: 16d 22h 5s
GG: 0
Wiele podejść do tego utworu, wybrałem tak mi się wydaje najlepsze, proszę o ocenę:
https://www.youtube.com/watch?v=TkQWhx5-mJI

Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 5 marca 2017, 14:16 

Online: 19d 1h 24m 17s
To jest słabe NAWET JAK NA CIEBIE. Ja odpuszczam, gadanie do ściany mnie nie bawi.

Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 5 marca 2017, 17:52 

Online: 16d 8h 46m 27s
Lawendowy Tygrysie posłuchaj tego nagrania milion razy i napisz co ty byś poprawił
wyobraź sobie że to nie jesteś ty, tylko ktoś inny.

Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 5 marca 2017, 18:23 

Online: 16d 22h 5s
Jeszcze przed wrzuceniem odsłuchałem i wydawało mi się, że jest ok, jednak teraz widzę, że nie jest tak jak chciałem, górne partie kuleją, jak zwykle wyszło zaciśnięte gardło.

Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 5 marca 2017, 20:12 

Online: 4d 4h 18m 12s
https://www.youtube.com/watch?v=Lt9axPTVmqw

Ciężko było zdobyć, ale mam! Powiedz mi co jest z tobą nie tak, że wszystkie rady masz w dupie. Setki razy o tym, żebyś nie śpiewał z wokalistą, a ty dalej swoje.

Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 6 marca 2017, 05:26 

Online: 4d 21h 35m 59s
GG: 7689964
Bardzo przykro mi to mówić, ale wydaje mi się, że to nie jest do końca twój konik, to całe śpiewanie.
W każdym razie robisz filmiki na youtube, na ktorych śpiewasz naprawdę słabo, nie w sensie słabo jak na wokalistę, słabo jak na przeciętnego człowieka z ulicy, w dodatku bierzesz to śmieszne ujęcie od dołu i to wygląda jakbyś sobie robił jaja. Nawet jeśli się nauczysz kiedyś śpiewać (zakładając że weźmiesz od kogoś lekcje i zaczniesz od podstaw, a nie coverów), to będzie ciążyło na tobie bardzo bogate upokarzające pod każdym względem portfolio.

Pamiętaj, internet nie wybacza, a wrzuciłeś masę kompromitujących materiałów na samego siebie i podejrzewam że jakiś twój nieprzychylny znajomy mógłby to znaleźć i pokazywać wszystkim i mieć z ciebie bekę. (A byłem świadkiem takich sytuacji.)

Nie nagrywaj coverów, bo nie umiesz. Nie nagrywaj twarzy bo to dodaje komizmu i nieprofesjonalności twoim materiałom. Jak już nagrywasz to naucz się człowieku AUDACITY, to jest nauka na 10 minut, tyle co nagranie 4 coverów i wrzucenie ich tutaj, ściągasz sobie podkład karaoke i dogrywasz dźwięk do tego.

A najlepiej w ogóle nie bierz się za covery, ogarnij sobie lekcje śpiewu, emisji, w ogóle łapania dźwięku. Tutaj nie pomoże żadna rada, że nie łapiesz wysokich dźwięków bo zaciskasz gardło.
Leżysz całkowicie w KAŻDYM aspekcie.

- Angielski:0
- Emisja: 0
- Trafianie w dźwięki: 0

Musisz się nauczyć każdego aspektu śpiewania od podstaw, na razie ich nie umiesz, nie ma sensu nagrywać miliarda coverów, bo spamujesz forum. I nie wkręcaj sobie że tu ci ktoś podcina skrzydła (bo też mogłoby się tak zdarzyć), ale po prostu przynajmniej usłyszysz tutaj głos rozsądku z zewnątrz - nie ogarniasz tego. Może się kiedyś nauczysz, chociaż masz lekkie problemy ze słuchem. Ale potrzebujesz gruntownego przeszkolenia z podstaw wokalu. (I nagrywania dźwięku i obrazu, bez kitu)

Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 6 marca 2017, 13:59 

Online: 6d 21h 48m 16s
Jaśminowego się nie uratuje, sorry , ale wg mnie temat wyczerpany.
Bardziej teraz odnoszę się do spamienia na forum, bo na 24 nagrania wyświetlane na pierwszej stronie, połowę zajmuje Jaśminowy. Wg mnie powinien być jakiś limit, bo to już się zrobiło irytujące, bynajmniej nie śmieszne.

Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 6 marca 2017, 14:03 

Online: 19d 1h 24m 17s
Niby tak, ale z drugiej strony bardzo mało życia jest na forum. Panowie i Panie, nagrywajmy :D

Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 6 marca 2017, 14:11 

Online: 6d 21h 48m 16s
Bear napisał(a):
Niby tak, ale z drugiej strony bardzo mało życia jest na forum. Panowie i Panie, nagrywajmy :D

Życia owszem, Jaśminowego - już wystarczy.

Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 6 marca 2017, 14:16 

Online: 6d 17h 9m 25s
JaśminowyLew napisał(a):
Wiele podejść do tego utworu, wybrałem tak mi się wydaje najlepsze, proszę o ocenę:
https://www.youtube.com/watch?v=TkQWhx5-mJI

Przesłuchałem dla rozjaśnienia sytuacji z 5 twoich całych nagrań, ciężko było co prawda wytrzymać, ale przynajmniej mam pewność, że w żadnym nie trafiasz w dźwięki, doceń w końcu to grono ludzi, które próbuje przemówić ci do rozsądku.

Drukuj 

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj