Witam, upłynął duży odstęp czasu kiedy bylem tu ostatni raz, dokładnie prawie 5 lat

. Poznałem to forum kiedy bylem jeszcze w pierwszej klasie liceum, od zawsze kochałem "głos" w końcu to najdoskonalszy instrument i to za darmo! Miałem długą przerwę od śpiewania, ale kiedy wszystko się nie układa wena w końcu największa

wiec miejmy nadzieję ze nie wszystko stracone

! Do rzeczy !
Mam na imię Michał mam 22 lata, co do emisji głosu nie wiem zbyt wiele, dosłownie podstawa. Szukam osoby która jest chętna porozmawiać, udzielić lekcji (to oczywiście za opłata), czy nawet po prostu na luzie wyjść na piwo i porozmawiać, wymienić się wiedza. Co do mojego głosu wydaje mi się ze jest to bass/baryton, lubię chrypę jestem fanem mocniejszego brzmienia, ale również melancholii(spokojnej muzyki trip-hop/ alternatywa/Rock, ale popu nie lubię xD).
Ciężko mi powiedzieć jak śpiewam bo nie umiem sam siebie ocenić, i stąd ten post. Jak każdy tutaj, zależy mi na tym żeby poprawić jakość swojego głosu, ale wieczne siedzenie przed komputerem czytanie, szukanie itp itd to żmudna droga do osiągnięcia efektu, kiedy można spotkać się jak człowiek, i w miłej atmosferze po pracować razem, tak przynajmniej mi się wydaje...
Tak więc osoby chętne proszę o kontakt, nie gryzę. =)