* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj 

Nazwa użytkownika:
Hasło:

Zapamiętaj mnie

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 346 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 35  Następna strona
Autor Wiadomość

Nieprzeczytany postNapisane: środa, 27 stycznia 2010, 23:54 

Online: 0s
Witam
Mam na imię Łukasz, jestem Gorzowa Wlkp.,jako 16 letni milośnik muzyki alternatwnyj, rockowej,i ew. coś cięższego jak coma. Od malego dzieciaka (7lat;d) gram na gitarze klasycznej, od kilku lat także na gitarze elektrycznej. Gralem i śpiewalem w kilku zespołach. W chwili obecnej chcialbym stworzyc jakis projek rockowy ( niestety brak perkusisty). Dużo śpiewam,a może wyje xd
Dawno temu mielismy koncert zespolu, był to pierwszy nasz koncert, dopiero po nagraniu uslyszalem ile bledow popelnilem. Oto link:http://www.youtube.com/watch?v=hPqE1A4e1K8 /tylko się nie śmiać:)
I chcialbym Wam powiedzieć, ze nie mam warszatu wokalnego.Chcialbym wiedzieć ze dobrze spiewam:)
Oczywiście po tym nagraniu nie ocenicie czy tak jest, bo ja wiem ze to byla tragedia xD i w pełni nie wykorzystalem tam swojego głosu,od od tamtego momentu dużo cwiczylem wokal i mysle ze teraz jest o wiele lepiej. Jak kupie sobie mikrofon pojemnościowy to coś nagram.
Pozdrawiam wszystkich :)

Nieprzeczytany postNapisane: piątek, 29 stycznia 2010, 15:35 

Witam ;) Mam na imię Kamila,jestem z woj. zachodnio-pomorskiego. Śpiew to moja prawdziwa i największa pasja! Tylko że nie pielęgnowana:( Jakbym straciła głos, nie byłabym sobą. Śpiewam odkąd pamiętam. Moją idolką jest Beyonce Knowles. Kocham jej głos. Moim głownym celem jest popracowanie nad skalą, otóż łamie mi się głos przy wysokich dźwiękach, a bardzo chciałabym umieć te dźwięki "wyciągnać", ale nie wyjąc.. hehe.
Dziękuje za uwagę !
Pozdrawiam i trzymajcie za mnie kciuki (z wzajemnością) :) W końcu wszystkich nas tutaj łączy to samo, SING !

Nieprzeczytany postNapisane: sobota, 30 stycznia 2010, 18:50 

Czesc! I ja chciałam się z Wami przywitać. Mam na imię Kaśka i mam 24 lata. Jeśli chodzi o moją przygodę ze śpiewaniem, to trwa ona już dosyć długo. Od szkoły podstawowej. Później było trochę bardziej profesjonalnie, aż doszłam do studiów wokalnych. Trochę się nimi rozczarowałam, a raczej tym, ze po ich skończeniu nie było za wielkich możliwości pracy, tak więc po dwóch latach je przerwałam, czego w sumie nie żałuję. Życie ułożyło mi się inaczej i miałam przerwę w śpiewaniu. Teraz trochę do tego wracam, niestety tylko zarobkowo, ale z zespołem na bardzo dobrym poziomie muzycznym.
Ta stronka i forum bardzo mi się podoba. Ćwiczenia i tę technikę wokalną już znałam i uważam, że daje swietne efekty. Ale bardzo cieszę sie, że tu jestem i mogę sobie to wszystko przypomnieć. A i sama ćwiczenia są bardzo pomocne. Można sobie włączać codziennie i ćwiczyć nie mając w domu nauczyciela ani instrumentu. Pozdrawiam wszystkich i bede tu często zaglądać.

Nieprzeczytany postNapisane: sobota, 30 stycznia 2010, 19:49 

Witam :)
Mam na imię Agnieszka, 16 lat, mieszkam w woj lubelskim ;-)
Hmm.. Śpiewem interesuję sie juz od dawna tylko nie miałam okazji jeszcze wykorzystać nigdzie mojego głosu, gdyż Nie było takiej okazji a może i jedna była tylko zrezygnowałam.?
Kocham spiewać, ale śpiewam tylko dla siebie.
i chce szlifować mój mały diamencik.
Pozdrawiam Cieplutko;)

Nieprzeczytany postNapisane: sobota, 30 stycznia 2010, 21:18 

Maddhew napisał(a):
xatia napisał(a):
Ćwiczenia i tę technikę wokalną już znałam i uważam, że daje swietne efekty.

Którą technikę? Na forum już kilka się pojawiło ;P

Sorki, chodziło mi o SLS i o ćwiczenia Janka.

Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 31 stycznia 2010, 20:22 

Mam na imię Ola, pochodzę z Legnicy, interesuję się śpiewem od ok 1,5 roku i uwielbiam to robić,ale jak nikogo nie ma w domu. I to moja największa wada.brak pewności siebie.. A co do zalet ... Hmmm. musiałabym długo myślec. :-P

Nieprzeczytany postNapisane: środa, 3 lutego 2010, 00:16 

Online: 11h 53m 21s
Witam!
Jestem Ana, z południa Polski, Bielsko-Biała dokładniej, lat 19, studiuję coś kompletnie niezwiązanego z moimi zainteresowniami....
A śpiew... to pasja.. Nadrabiam zaległości, ciągle się uczę.. Mam nadzieję, że zwiążę z nim moją przyszłość...
Pozdrawiam:)

Nieprzeczytany postNapisane: czwartek, 4 lutego 2010, 10:29 

Online: 27m 48s
Cześć. Jestem Ola, 17 lat za miesiąc, mieszkam sobie gdzieś niedaleko Poznania no i śpiewam czasami ;P
No, nie wiem już co napisać... reszta wyjdzie przy czasie... Pozdrawiam :)

Nieprzeczytany postNapisane: czwartek, 4 lutego 2010, 19:35 

Online: 1192d 22h 38m 27s
witam, mam na imię Ewa, mam 20 lat. Śpiewam od niedawna, właściwie jestem totalnym amatorem, nigdy nie uczyłam się śpiewu ani grania na czymkolwiek. Chyba nie posiadam ulubionego gatunku muzycznego, chociaż ostatnio słucham dużo muzyki poważnej (ale nie tylko :P)

Tytuł: Hej!
Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 14 lutego 2010, 14:13 

Hej!
Mam na imię Michał - lat 20. Śpiewam zacząłem się interesować, kiedy zaczął mi się przydawać. Gram na gitarze już dość długo i uczę się powoli grania na klawiszach. Uwielbiam muzykę w której można odnaleźć uczucie, właściwie muzyka utworzyła dla mnie nowy świat uczuć, które można wyrażać ale także odbierać. Poza tym uważam, że świat bez muzyki byłby nudny :] Pozdrawiam wszystkich

Tez pozdrawiamy, ale nie musisz zakładać nowego tematu żeby się przywitać ;-)

przenoszę

Drukuj 

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 346 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 35  Następna strona

* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj