* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj 

Nazwa użytkownika:
Hasło:

Zapamiętaj mnie

Regulamin działu

Tutaj możesz zapytać o konkretną kwestię techniki wokalnej. Najlepiej wraz z pytaniem zamieścić próbkę ukazującą problem.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość

Tytuł: Re: ćwiczenia
Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 16 czerwca 2013, 13:48 

Online: 30d 22h 47m 17s
GG: 0
neta prosze cie ... ja na prawde nie mam czasu.

chcesz to idz do sadu ze ktos ci powiedzial w internecie ze dajesz glupie komenty i pewnie jesteś walnieta bo nikt normalny tak nie robi xD juz widze to zainteresowanie w oczach wladzy...

przychodzisz co jakis czas, napiszesz cos od siebie i dorzucisz 3 grosze jakiegos gowna zeby wszyscy pamietali ze to ty jestes neta - krol trollowania i ze nawet nieczynna nie dasz nikomu tego odebrac.

ja nic do ciebie nie mam, nigdy nie mialem - kiedys sobie nawet gadalismy - to ze odczuwasz potrzebe wkurwiania wszystkich to nie jest ani moja sprawa, ani moj problem. postow nie kasujemy, nigdy tego nie robilismy - kasowalismy SPORADYCZNIE posty gdzie poziom debilizmu przekraczal wszelkie granice przyzwoitosci.

wiesz, nikt sie tym nie interesowal co stalo sie z forum, cos tam niespasowalo i sobie wszyscy poszli a ja zwyczajnie chcialem to utrzymac i zaoferowalem swoja pomoc - dlugo odpisywalem kazdemu, najlepiej zawsze jak umialem poswiecajac wiele swojego prywatnego czasu ktory moglbym poswiecic na samoksztalcenie. nie robie z siebie zadnego samarytanina, bo tak nie jest - ostatnio stwierdzilem ze nie ma sensu sie udzielac w wiekszosci, bo to co juz wypisywalem to jest w co drugim temacie, mozna przegladnac moje posty jak kogos interesuje to co mam do powiedzenia a powtarzanie kazdemu 1000 x w kolo jest bez sensu. wiele dyskusji jest takich ze kazdy probuje przedstawic swoje zdanie, zupelnie ma w dupie to co mowi ktos inny i patrzy tylko na siebie - nic nie wynika z takiej wymiany, jest tylko przerzucanie stert bezsensownych smieci ktore nic nie wnosza do podstawowego problemu - a jak mam do cholery spiewac?

tu jest to samo - widzisz tylko tyle ze jaco cos powatpiewa ze jestes zrownowazona, ja tez(troche) ale nie widzisz tego ze to ty zaczelas te debilna dyskusje, nie widzisz tego ze ja tu jestem za darmo i staram sie cos pomagac, ostatnio mniej co prawda, ze jaco czy gliss to samo - widzisz w nas ubekow i potworow bo nie pozwalamy ci odpowiadac po chamsku wszedzie i trollowac a jak totalnie przeginasz to kasujemy post - widzisz tylko ze tobie sie dzieje krzywda i nie masz wolnosci slowa - ale kazdy kij ma dwa konce, jak pewnie wiesz. i tak jak tobie jest przykro jak ktos robi aluzje nt twojego zdrowia to nam jest przykro kiedy niezaleznie od tego w jakim temacie sie udzielasz i czego dotyczy dyskusja nie oprzesz sie swojej naturze i za kazdym razem bezpodstawnie obrzucisz 'admino-moderacje' gownem, zeby ci sie wkurzyli i cos ci odpisali i zebys sobie ciagnela swoja farse dalej o tym jak to tu jest ****** - zawsze powtarzalem, ze tu nie ma przymusu zadnego, chcesz to siedzisz, nie to nie... to tyle z mojej strony. nie zamierzam tego ciagnac dalej. pozdrawiam jeszcze raz

Tytuł: Re: ćwiczenia
Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 16 czerwca 2013, 13:54 

Online: 77d 22h 8m 22s
GG: 0
Cytuj:
widzisz tylko tyle ze jaco cos powatpiewa ze jestes zrownowazona, ja tez(troche) ale nie widzisz tego ze to ty zaczelas te debilna dyskusje

:
Cytuj:
Zostałam już niejako zaatakowana (tak, sama pierwsza zaczynałam)

Wyciągnęłam do Was rękę. Pogryzłeś ją. Nie, to nie :)

Drukuj 

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj