* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj 

Nazwa użytkownika:
Hasło:

Zapamiętaj mnie

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 346 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 35  Następna strona
Autor Wiadomość

Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 6 sierpnia 2012, 17:22 

Online: 7d 11m 18s
GG: 886330
Obrazek
TO ZACZNIJ WYSTĘPOWAĆ JAKO ORZECH!!!!!!!!!!!!1111111111111en a nie się kryjesz ; p

---
Min mannen vil v?re en tenor!
(Mój mąż będzie tenorem!)

Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 6 sierpnia 2012, 21:35 

Online: 12d 19h 25m 11s
GG: 0
Czemu miałbym się podszywać/parodiować?

Nieprzeczytany postNapisane: sobota, 11 sierpnia 2012, 17:06 

Online: 77d 22h 8m 22s
Cytuj:
Gdyby była taka konkurencja jak `obrzucanie się największym chamstwem`, byłbyś mistrzem i rekordzistą, ale i hańbą narodową.

byłby na drugim miejscu. Zaraz po Tobie ;)

Cytuj:
Prawda jest taka, że większość tych znawców tutaj często się udzielających traktuje Cię jak natręta i/lub ostro krytykuje, co ani nie napędza do dalszej pracy, ani nie podbudowuje, a (imho) sprawia, że myślisz sobie, że nigdy nie uda Ci się zaśpiewać czegoś tak, by podobało się większości = c*****y z Ciebie wokalista.*

może gdyby było mniej takich osób jak Ty...

Cytuj:
Ja p******e! Będzie się teraz czepiała słówek i z dupy wygrzebie, co napisałam.

jeszcze więcej przekleństw! Będziesz jeszcze doroślejsza! :D

Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 13 sierpnia 2012, 10:07 

Online: 2d 6h 21m 10s
Hej, mam nadzieję, że mogę się wtrącić i przywitać? ;)
Nazywam się Ania, mam 21 lat, studiuję medycynę we Wrocławiu na 3. roku. Śpiewam od zawsze, ale dość amatorsko. Co prawda skończyłam szkołę muzyczną 6 lat temu w klasie fortepianu w cyklu sześcioletnim, ale nigdy nie miałam indywidualnego nauczania ze śpiewu, żebym wiedziała, jak ustawić głos, co robię źle (a tego na pewno jest masa...). Sama uczę się śpiewać, przeważnie drąc się w pokoju lub łazience ;) Piszę własne piosenki też prawie od zawsze, pierwszą napisałam jak tylko nauczyłam się pisać i rymować, czyli miałam 8,5 lat. Wtedy to były proste podśpiewujki o Panu Jezusie, ale im byłam starsza, tym tematyka była inna, od 13. roku życia piszę po angielsku w klimacie hmmm ja wiem moim (?) lub, jak kto woli, taki pop-rock. Skupiałam się zawsze bardziej na swoich piosenkach, ale ponieważ już trochę stara jestem i pewnie nigdzie ich nie wydam, to chciałabym poprawić swoje błędy techniczne, stąd moja rejestracja na forum. Przeglądałam je już i terminologia, jaką się posługujecie, to czarna magia dla mnie, ale widzę, że są tu osoby z pasją, które chętnie pomagają i liczę na odrobinę tej pomocy ;) w czym ja będę mogła pomóc to też pomogę, w miarę możliwości.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów! :)

Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 13 sierpnia 2012, 13:52 

Jeśli chodzi o początki to trzeba czytać duzo mądrych rzeczy, czyli nie tylko forum. Ogólnie próbki próbkami, ale dobrze się umówić na skajpie lub w realu z kimś kto ogarnia, bo szybciej i wygodniej.

Nieprzeczytany postNapisane: wtorek, 14 sierpnia 2012, 20:05 

Na pewno, tylko że nikogo nie znam, kto by temat jakoś super ogarniał, a na ciąg prywatnych lekcji po prostu mnie nie stać...

Nieprzeczytany postNapisane: wtorek, 14 sierpnia 2012, 20:43 

Jesteśmy tutaj pasjonatami, myślę, że niektórzy dla samej satysfakcji i pogadania/pośpiewania z kimś pokusiliby się.

Ps If I could I would.

Nieprzeczytany postNapisane: środa, 15 sierpnia 2012, 11:38 

Online: 1192d 22h 38m 27s
@powergirl ja we Wrocławiu głównie siedzę, to możemy się kiedyś ustawić, nie obiecuje, że dużo pomogę, ale myślę, że zawsze fajnie się spotkać z kimś kto ma taką samą pasję :) jakby co uderzaj na pw

Nieprzeczytany postNapisane: środa, 15 sierpnia 2012, 17:34 

Hahaha spodobało mi się to "za dużo w książkach od medycyny siedzisz" ;D
Na co dzień nie mieszkam we Wrocku, ale jak tylko zbliży się październik, to będę baaaardzo wdzięczna, jeśli ktoś z Was zechce się ze mną spotkać :) super by było. A nagrań postaram się więcej zrobić, już teraz bardzo Wam dziękuję za tak ciepłe przyjęcie :)

Nieprzeczytany postNapisane: wtorek, 21 sierpnia 2012, 13:07 

Online: 28d 7h 4m 11s
GG: 1882681
To może i ja się przywitam, chociaż kilka postów już nabazgrałem. ;)
Mam na imię Jacek, obecnie mam 21 lat i również studiuję we Wrocławiu. ;)
Śpiewam od dziecka, ponieważ moja mama śpiewała w chórze i chyba chciała żebym i ja śpiewał, za co jestem jej wdzięczny, bo już od małego brałem udział w konkursach jak np. "Od przedszkola do Opola". W wieku kilku lat (nie pamiętam dokładnie) rodzice zapisali mnie (razem z rodzeństwem) do "Zespołu Pieśni i Tańca Częstochowa", gdzie pobierałem naukę śpiewu. Trwało to kilka lat po czym moje rodzeństwo zrezygnowało, więc i ja odszedłem (a szkoda... ). Jednakże zawsze śpiew był dla mnie czymś wyjątkowym. W gimnazjum trafił do mnie do klasy chłopak, który uczył się śpiewu w Miejskim Domu Kultury w Blachowni, pod Częstochową. Dzięki niemu i ja tam trafiłem i od tamtej pory (a będzie to już z 5 lat) tam właśnie uczę się śpiewać. W tym samym czasie zacząłem też grać na gitarze (chciałem zaimponować dziewczynie :D), co, nie ukrywam, bardzo mi pomogło i pomaga do dziś.
Od roku śpiewam również w zespole weselnym, lecz marzę o założeniu własnej kapeli, za co już się wziąłem. :)

Cóż, rozpisałem się. ;) Próbki mojego śpiewu można posłuchać w dziale "Ocena nagrań", wkrótce postaram się wrzucić tam coś więcej.
Tak więc, podsumowując: Witajcie! :)

Drukuj 

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 346 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 35  Następna strona

* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj