* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj 

Nazwa użytkownika:
Hasło:

Zapamiętaj mnie

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 346 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 35  Następna strona
Autor Wiadomość

Nieprzeczytany postNapisane: wtorek, 1 czerwca 2010, 22:32 

Online: 5h 23m 33s
Nazywam się Magda, jestem z Opoczna i mam 15 lat. W tym roku zaczęłam szkołę muzyczną Ist. w klasie gitary. Śpiewem zaczęłam się zajmować w wieku 5 lat, a teraz po około 2 letniej przerwie planuję znów wzrastać i rozwijać swój talent <jeśli takowy istnieje>. Najczęściej śpiewam muzykę kościelną, poezję śpiewaną i rock. Jestem zafascynowana Pink Floyd-ami, Katie Melua, Stanisławem Soyką i Muchami :) Jak widać dosyć rozbieżnie :D Poza tym moją pasją jest gra na gitarze i śpiew :)

Nieprzeczytany postNapisane: środa, 2 czerwca 2010, 10:19 

Online: 0s
Witam, nazywam się Mateusz dopiero zaczynam przygode ze spiewem. Mam 18 lat i pochodze z Otwocka. Planuje się rozwijać w tym kierunku, myślę że mam nienajgorszy słuch i niedługo wrzuce swoje nagranie do oceny, pozdrawiam wszystkich :)

Nieprzeczytany postNapisane: piątek, 4 czerwca 2010, 23:03 

Cześć.

Nazywam się Michał, mam 16 lat ( i pół!) i ogromne aspiracje.
Co mogę o sobie napisać. Miejsce w którym żyje, szkoły do których dotychczas chodziłem nie pozwalały mi osiągnąć zamierzonych celów, tj. na myślenie o nich. Postanowiłem z tym skończyć, i chcę się wybić.
Chcę śpiewać, chociaż nigdy nie robiłem tego publicznie, i nigdy nie dbałem o technikę śpiewu. Wierzę jednak w siebie, i wiem, że wystarczy chcieć, a także mieć ambicje, żeby dokonać czegoś wielkiego.
Uwielbiam też perkusję, na której nigdy nie grałem, a chciałbym.

Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 7 czerwca 2010, 00:47 

dobra, to i ja wbijam :-D

po pierwsze, witam witam :)

poza tym, mam na imię olga.
sądzę, że muzycznie nie jest ze mną najgorzej.
śpiewam sobie dla siebie, jakoś z odwagą u mnie krucho, żeby coś w tym kierunku począć. jak na samoorozwój i tak widzę/słyszę jakieś postępy :] (może kiedyś ktoś mnie doceni, a co;P)

Nieprzeczytany postNapisane: środa, 16 czerwca 2010, 11:22 

Online: 214d 12h 55m 49s
Cześć,
jestem Michał ;) Mieszkam w Łodzi i mam 17 lat.

Ukończyłem szkołę muzyczną I st. równolegle z podstawówką, ale muzyka nie dawałą mi radości. Dopiero rok temu wróciłem do gry na fortepianie, zacząłem się (samo)uczyć na gitarze oraz chciałem... zacząć śpiewać.

No i tu pojawia się problem, bo słuch (chyba xD) mam, ale głos mam dosyć słaby.
A aspiracje wokalno-instrumentalne mam :P

PS. W marzeniach chciałbym śpiewać jak Chris Cornell :D Ale wystarczy mi, że będę śpiewał czysto :)
PS2. Za rok (po maturach) chyba pójdę na 4letni wydział wokalny do SM II st., ale na razie chciałbym mieć jakąś wprawkę, żeby mnie nie wyśmiali :)

Nieprzeczytany postNapisane: sobota, 19 czerwca 2010, 06:55 

Hej! Mam na imię Ania (chociasz mój nick to ,,marysia15" ale Marysia to moja ksywa) mam 15 lat :))
Oczywiście moim zainteresowaniem nr 1 jest śpiew. Chodzę do chóru o 7-go roku życia :P Moim marzeniem jest pójście na studia muzyczne :) Poza śpiewem bardzo lubię fotografować i chodzić po
górach (coś niesamowitego :D) Poprsotu kocham góry!:D
Mieszkam we wsi pod Warszawą :) To chyba wszystko pa:*

Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 20 czerwca 2010, 13:41 

Cześć ;)
Mam na imię Łukasz i jestem z Poznania. Śpiewaniem interesuję się już od bardzo dawna (w zasadzie to od dziecka). Praktycznie w każdą wolną chwilę mógłbym śpiewać i śpiewać. Co nie zmienia faktu, iż wiem, że jeszcze popełniam spore błędy. Dlatego też, chciałbym się nauczyć poprawnej techniki śpiewu itp.

Pozdrawiam wszystkich ;-)

Tytuł: Witam
Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 20 czerwca 2010, 16:34 

Online: 24m 58s
Witam, mam na imię Ania i pochodzę z Wisły.
Śpiewam dla siebie od kiedy byłam małą dziewczynką, ale wydaje mi się, że samo śpiewanie tam i tu nie wystarczy bez odpowiednich ćwiczeń, które mogą poprawić emisję głosu.
Cieszę się jednak, że mam słuch jako taki:) i mogę się rozwijać.

Nie mam ulubionego gatunku muzyki. Słucham wszystkiego, co wpadnie mi w ucho, z jednym wyjątkiem - nie cierpię muzyki techno! Głowa mi z niej pęka ;)

Tak ogólnie chcę wszystkich pozdrowić i życzyć sukcesów Wam i sobie ;)

<czyta>

Ostatnio edytowano wtorek, 22 czerwca 2010, 16:13 przez mroczny, łącznie edytowano 1 raz
przeniesione

Nieprzeczytany postNapisane: czwartek, 24 czerwca 2010, 15:07 

Witam wszystkich nazywam sie Kasia mam 24 lata i jestem z okolic Bielska-Białej , na razie pozostane nieco tajemnicza i foteczke z własną podobizną zamieszcze nieco póżniej,chciałabym aby oceniano najpierw moj glos a nie image.Spiewam od kąd pamiętam na ogniskach w lo,w damskim wc przed lekcjami wf,to nie zart hehe,na przerwach,czypod prysznicemi w wannie i nietylko...Niemam obrzydzenia do jakiejs konkretnej muzyki lubie prawie wszystko.Jezeli chodzi o moj glos to sami ocenicie jestem tu dlatego ze wlasnie najbardziej zalezy mi na obiektywnych ocenach i chcialabym sie dowiedziec nad czym musze jeszcze poracowac,gdyz znajomi mowia mi jak juz wspomnialam wychodzac np z wc w lo slyszalam kolezanke to ty masz taki glos? ty potrafisz tak zaspiewac nigdy bym cie o to niepodejrzewala...MOZE TO DLATEGO ZE BYLAM ZWYKLA NASTOLATKA NICZYM PRAWIE SIE NIEODROZNAIJACA OD INNYCH...Lubie spiewac czesto chodze na karaoke wiec licze na to ze tutaj poznam osoby z mojej okolicy z ktorymi bede mogla czasem wyskoczyc na karaoke w okolicy i dobre piwko.BUZKA.Poza spiewaniem ,ktore jak narazie jest moim hobby,lubie sporty letnie, basen ,wycieczki,moim marzeniem zawsze bylo podrozowanie po swiecie i to jedno z wielu marzen powoli zaczyna sie spelniac...czekam na opinie o mojej pierwszej zaspiewanej na forum piosence.buziaczki <aniolek>

Ostatnio edytowano czwartek, 24 czerwca 2010, 20:32 przez mroczny, łącznie edytowano 1 raz
przeniesione, prosze nie zakladac nowych tematow z powitaniami

Nieprzeczytany postNapisane: piątek, 25 czerwca 2010, 12:34 

Ja mam na imię Krzysiek i śpiewem zajmuję się od lat trzech. Mam 13 lat. Pochodzę z Helu... jednym z moich głównych zainteresowań jest śpiew, a także gra na gitarze.

Drukuj 

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 346 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 35  Następna strona

* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj