* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj 

Nazwa użytkownika:
Hasło:

Zapamiętaj mnie

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 346 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 35  Następna strona
Autor Wiadomość

Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 3 maja 2010, 14:24 

Online: 0s
Hej.
Moje imię to Ania. Aktualnie mam już 14 lat i od około dwóch lat staram się śpiewać ;P
Wiadomo, że w tym wieku człowiek chodzi do szkoły. Ja również :-D Uczęszczam do gimnazjum, pierwsza klasa :D
Interesuję się muzyką, śpiewem i psychologią osobowości. A w przyszłości chciałabym być psychologiem :D

Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 3 maja 2010, 20:08 

Online: 4h 1m 24s
GG: 0
Dobry (: ,

na imię mam Zuza, od dawna szukałam jakiegoś portalu o tej tematyce (ale chyba za bardzo mi to nie szło).
Śpiew interesuje mnie od małego. 'Koncerty' w salonie przed znajomymi rodziców wspominam do dzisiaj : D.
Ale co mnie tu przywiodło. Przede wszystkim to, że chodząc do szkoły muzycznej i jako dziecko (olaboga) wybierając
wydział instrumentalny, nie mam możliwości rozwijania siebie i swojego głosu. Owszem funkcjonuje coś takiego jak chór,
no ale. Sześć lat grałam na skrzypcach, od czterech na saksofonie, w międzyczasie obowiązkowe pianino, z którego
szczerze powiedziawszy dalej niewiele umiem ^^ chciałabym udać się kiedyś na eliminacje do szansy na sukces/programu
o tej tematyce jednak uważam, że potrzebuję jakiegoś doświadczenia i ocen ze strony ludzi

pozdrawiam (:

Nieprzeczytany postNapisane: środa, 5 maja 2010, 02:09 

Online: 73d 2h 18m 50s
GG: 0
Jakiś czas sie już tu kręcę, a jeszcze się nie przywitałam... A więc...
Witam. :)
Na imię mam Emilia, lat mam 18. Śpiew interesował mnie od zawsze, dotychczas w czysto amatorskiej formie, co powoli zamierzam zmieniać. Pewnie ma tutaj ogromny wpływ moja miłość do musicali i muzyki poważnej.
Od pewnego czasu znowu marzy mi się studiowanie na Akademii Muzycznej, z tą różnicą, że kiedyś marzyła mi się instrumentalistyka (gram, a raczej grałam na fortepianie), a teraz wokal. Wiem, że nie mam szans, bo nigdy nie chodziłam na żadne lekcje śpiewu, ale pomarzyć zawsze można. ;-)

Sowa Opery

Nieprzeczytany postNapisane: sobota, 15 maja 2010, 22:40 

Witam : ) Mam na imię Daniela, mam 16 lat. 3 lata śpiewałam w chórze kościelnym ,rok w zespole. Kiedyś brałam udział w różnych konkursach wokalnych. Mam też na koncie małą ,3-letnią przygodę ze szkołą muzyczną i fortepianem :-P . Interesuje mnie głównie muzyka, a śpiew to coś co kocham. Jedyne czego mi trzeba to szczerej ,poważnej krytyki ,której się nie boję ;) Mam nadzieję ,że na tym forum mogę na nią liczyć :) Pozdrawiam wszystkich!

Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 16 maja 2010, 12:53 

Cześć!
Nazywam się Magda i mam 16 lat. Mieszkam w niewielkiej miejscowości w województwie warmińsko-mazurskim. Mamy tu dużo rzek, jezior, lasów, ale nauczyciela śpiewu niestety nam brak. Dlatego też zaliczam się do grona amatorów naszego forum. :) Pozdrawiam wszystkich!!

Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 16 maja 2010, 18:38 

Online: 7h 21m 18s
Hej :) No więc mam na imię Anka,jestem z Krakowa :) Nigdy nie uczyłam się śpiewać,ale od zawsze jest to moja wielka pasja :) Troszkę brzdękam na gitarze i chciałabym jakoś związać swoją przyszłość z muzyką,zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 23 maja 2010, 19:33 

Witam wszystkich! Mam na imię Krzysiek i jestem z Wrocławia. "Uczę się" śpiewać od 2 tygodni, na razie próbuję sam. Gram także na gitarze i chcę grac i śpiewać jednocześnie.

Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 23 maja 2010, 20:51 

Hej nazywam sie Mateusz jestem z Ełku , bardzo interesuje sie muzyką , gram na gitarze od 4 lat i troche spiewam chociaz bym chciał spiewac w zespole dlatego jestem na tym forum zeby sie czego nauczyc ;) z kolegami mamy zespoł punk rockowy i narazie to zbieramy kase na sprzęt moze kiedys nam sie uda ;p

Nieprzeczytany postNapisane: wtorek, 25 maja 2010, 18:29 

Online: 15h 31m 34s
Dzień dobry.

Mam na imię Michał. A poza tym chyba niezgorszy słuch i pragnienie śpiewać. Długa praca przede mną, bo mój głos brzmi bardzo nieestetycznie, ale żywię nadzieję, że pomożecie mi w tej sprawie.

Pozdrawiam :)

Nieprzeczytany postNapisane: wtorek, 1 czerwca 2010, 16:06 

Mam na imię Ela i Jestem z Dolnego Sląska. interesuję się spiewem-spiewam od kąd pamiętam. :)
Interesuję sie Rockiem jezeli chodzi o muzyke. ;) Evanescence,Linkin Park,Paramore, armor of sleep, itp... to moje ulubione zespoły. Bardzo lubię czytac .. kryminały i przygodówki. <czyta>
Gram w piłkę nozną. Jezeli kogoś bardziej zainteresuję hahah Mozemy pogadac 8) ...

Zapraszam na mój profil.Witam wszystkich :]

Śniła o mnie
Czy martwe, zamrożone serce może znowu bić?

Zawsze inna Niż wszyscy!! W 4 słowach cała JA

Drukuj 

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 346 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 35  Następna strona

* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj