* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj 

Nazwa użytkownika:
Hasło:

Zapamiętaj mnie

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 346 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  Następna strona
Autor Wiadomość

PostNapisane: poniedziałek, 25 stycznia 2010, 20:40 

Online: 3d 21h 35m 34s
GG: 0
Witajcie:)

nazywam się Mateusz i mieszkam w okolicach Gdanska.
Spiewem interesuje się od dość niedawna jednak muzyka była ze mną od zawsze. Wiele uczuć związanych z marzeniami i celem dały mi drogę która prowadzi do samodoskonalenia siebie w wokalu.
Jestem ambitny , uparty i surowy wobec siebie. Lubię swój głos ale wiem, ze muszę nad nim popracować a szczególnie nad opanowaniem i napieciami.

Przepraszam z góry za brak polskich liter, pisze z iPoda :p
pozdrawiam wszystkich

PostNapisane: poniedziałek, 25 stycznia 2010, 21:20 

Online: 0s
Cześć wszystkim, jestem yuna (tak nazywają mnie przyjaciele, a prawdziwe imię nie ma w tym przypadku znaczenia).
Mam 22 lata i jestem z Łodzi. Śpiewem interesuję się od ponad roku, jednak mój głos z jakąkolwiek techniką ma niewiele wspólnego. Dopiero znalazłam sobie trenerkę wokalną, z którą zaczynam pracować. Czy będą efekty? To się okaże.
Lubię śpiewać, a muzyka jest dla mnie czymś takim jak narkotyk dla narkomana. Nie wyobrażam sobie życia bez muzyki. Najbardziej upodobałam sobie brzmienia gitarowe, ale słucham praktycznie każdego gatunku muzyki (są małe wyjątki).
Od ponad dwóch lat jestem szczęśliwą posiadaczką gitary klasycznej. Gram na niej nieco krócej, a i nadal nie potrafię grać choćby na takim poziomie, który sama nazwałabym przyzwoitym. Ot, takie "ogniskowe brzdękanie".
Jestem fanką dobrych książek - jeśli coś ma ciekawy tytuł i opis, jest niemal pewne, że prędzej czy później po to sięgnę. Uwielbiam czytać i pisać.
Na codzień studiuję i pracuję, więc czasu wiele nie mam, ale dla własnego głosu i chęci samodoskonalenia się zawsze znajdę choćby kilka minut ;)

PostNapisane: wtorek, 26 stycznia 2010, 08:23 

Hej,

Imię jak w nicku, mieszkam w ŁDZ mieście. Jak wszyscy tutaj nie przepadam za rapem (no, może oprócz O.S.T.R.), za to mogę powiedzieć, że słucham praktycznie wszystkiego. Od Canibal Corps, przez GNR, AC/DC, RHCP, Stonsów do Simply Red, Franka Sinatry i Joe Passa. Od blisko 3 lat gram na gitarze(rock/funk/jazz), jakoś mi to idzie, i teraz chce spróbować jeszcze śpiewania. Aha, 4 lata jeździłem na desce :D

PostNapisane: wtorek, 26 stycznia 2010, 09:41 

Jestem Michał, mam 21 lat i pochodzę z Wawy. Śpiewem zainteresowałem się jakieś 3-4 miesiące temu, kiedy zacząłem grać na gitarze. Cały czas ćwiczę, mam nadzieję, że efekty będą. Póki co rodzina cały czas mnie ucisza :)
Słucham głównie Snow Patrol, U2, Coldplay, Muse, Radiohead, Rammstein, INXS, The Who, Beatles, Rolling Stones i wielu wielu innych :)

Pozdrawiam

PostNapisane: wtorek, 26 stycznia 2010, 17:36 

Witam. ^^
Jestem Dominika i mam 15 lat.
Uwielbiam słuchać muzyki i śpiewać razem z wykonawcą. Kocham Koreańską muzykę, która nie jest zbyt popularna w polsce, a właściwie fana tej muzyki ze świecą można szukać, więc takie zespoły jak Big Bang, SHINee, 2NE1, DBSK, których słucham, nikt pewnie nie kojarzy, aczkolwiek polecam. :)
Chcę podszkolić się w śpiewie przede wszystkim dla siebie, oraz gdy trzeba gdzieś zaśpiewać żeby uszy innym nie odpadły, nie planuję zostać jakąś wielką gwiazdą, czy też dołączyć do jakiegoś zespołu, jednak nie mówię, że nie chciałabym. xP

PostNapisane: wtorek, 26 stycznia 2010, 21:20 

jaa też coś o sobie powiem. mam na imię Anita jestem z Lubina z dolnego śląska. mam 14 lat, interesuje sie muzyka i sportem, pisze teksty piosenek ;) będę nagrywać nie długo moje piosenki ale w kierunku rap-u choć jak na razie sie uczę śpiewać normalnie ponieważ to jest mój cel w życiu Muzyka ;)) wiem, że długa droga przede mną tracę nadziei lecz mam pewne uzależnienie ;) czekolada;) od 3 tygodni nie jestm słodyczy i powiem, że jest to dla mnie trudne bo mam to po mamie :mrgreen:

PostNapisane: środa, 27 stycznia 2010, 14:04 

Cześć ;] Nie jestem dobra w takich powitalnych opisach, więc będzie krótko. Mam na imię Ola, w lutym skończę 13 lat. Uwielbiam słuchać muzyki głównie rocka i metalu. Lubię też czytać książki i oglądać ciekawe filmy. Od kilku miesięcy uczę się grać na gitarze.

Pozdrawiam! ;)

PostNapisane: środa, 27 stycznia 2010, 15:30 

Witam bardzo serdecznie. Jestem Michał, pochodze z RAdomia i także interesuje sie muzyką, teatrem oraz wokalistyką! MAm nadzieję, że moje marzenia sie spełnią co do planów przyszłowściowych:)
Pozdrawiam serdecznie! :P

PostNapisane: środa, 27 stycznia 2010, 19:43 

Online: 37m 16s
Jestem Łukasz, moje miasto to Białystok, mam 15 lat (chwila ,sprawdzę w dowodzie...ok zgadza się).
Śpiewaniem interesuję się od I kl. gimnazjum, śpiewam by żyć - żyję by śpiewać. Muzyka jest dla mnie takim respiratorem utrzymującym mnie przy życiu ( jednak kochać to nie znaczy zawsze to samo, w moim przypadku kocham nie równa się temu że umiem to robić , ale się uczę i jest super).

PostNapisane: środa, 27 stycznia 2010, 21:56 

Hah, i ja się wypowiem ;d
Jestem Ania, mieszkam w Łapach(niedaleko Białegostoku), mam 16 lat(w tym roku).A śpiewem interesuje się od małego,a zaczęłam się tym intensywniej interesować od 6 klasy. Dużo czytam stron od wujka Google związanych ze śpiewem, ale mam strasznie nosowy śpiew, chce to zwalczyć i mam nadzieje że wy mi w tym pomożecie ;)

To tyle ode mnie :)

Pozdrawiam LadyAnell:)

Drukuj 

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 346 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  Następna strona

* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj