* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj 

Nazwa użytkownika:
Hasło:

Zapamiętaj mnie

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 346 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 35  Następna strona
Autor Wiadomość

PostNapisane: sobota, 25 czerwca 2011, 18:40 

Online: 4d 8h 5m 11s
GG: 0
Hej,

Jestem Ewa, mam 25 lat i jestem z Opola. Uwielbiam śpiewanie, najbardziej w samochodzie,bo nikt mnie nie słyszy hehe. Każda impreza kończy się z karaoke :-D Ale nigdy nie uczyłam się śpiewu, dlatego postanowiłam zapisać się na forum i trochę poćwiczyć :)
A tak poza tym to pracuję w hurtowni alkoholi i zajmuję się moim ukochanym pieskiem :-D

PostNapisane: piątek, 1 lipca 2011, 20:19 

Online: 48s
Witam mam na imię Kamil lat 20 , świetna strona :))

PostNapisane: sobota, 2 lipca 2011, 10:20 

Online: 12h 24m 27s
.

Ostatnio edytowano poniedziałek, 23 czerwca 2014, 05:41 przez gosiura, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: sobota, 2 lipca 2011, 13:40 

Online: 5h 16m 14s
Hej, jestem Bartek, mam 17lat.
Śpiewam zaledwie od 2lat. Techniką emisji głosu interesuję się od roku i ciągle poszerzam swoją wiedzę na jej temat. Lubię w szczególności jazz, rock oraz bel canto =] Ukończyłem szkołę muzyczną I stopnia i żałuję, że nie chciałem iść na drugi stopień, ale może kiedyś to nadrobię :P

PostNapisane: sobota, 2 lipca 2011, 18:49 

Online: 1d 7h 34m 37s
Jestem Alice i śpiewam sobie w domu, w autobusie, czy w metrze. Bardzo bym chciała wyćwiczyć mój głos, ale muszę przyznać, że jestem dość leniwa. Ale mam nadzieję, że to forum mnie zmotywuje. ;)

PostNapisane: środa, 13 lipca 2011, 19:25 

Online: 30m 49s
Cześć! Mam na imię Mikołaj i mam 14 lat. Od roku chodzę do szkoły muzycznej na perkusję. Swoją przyszlość mam nadzieje związać z muzą. Jaram się rapem, generalnie zagranicznym podziemiem i mocniejszymi odmianami rapu, typu horrorcore czy rapcore. Lubię też posłuchać zespołów metalowych i rockowych choć tutaj przyznam mam znacznie mniejsze pojęcie. Sam robię muzę pod ksywą MICsztain. Kiedyś działałem pod inną ksywą robiąc "mroczny, zły gangsta rap" ale to czasy głupoty 8) . Trafiłem na forum dość dziwnie, bo szukałem w google "jak zrobić efekt przerywanego wokalu" i znalazłem... artykuł na temat beatboxu, kiedy rozejrzałem się po stornie stwierdzilem że to coś dla mnie.

Moje inspiracje: Krizz Kaliko, Prozak, Korn, Everlast, Tech N9ne, Insane Clown Posse, Beastie Boys, Nightwish.

PostNapisane: sobota, 16 lipca 2011, 09:53 

Online: 5d 20h 14m 25s
I tak pewnie mało kto to czyta, ale wypada się przywitać, przynajmniej z moderatorami.
Tak więc : mam 20 lat, mieszkam w Gdańsku, gram na gitarze od około 2 lat, ostatnio mnie wzięło na śpiewanie i coś tam kombinuje z moimi 2ma centymetrami (i nie mam tu wyjątkowo na myśli mojego penisa). ;P
Podsumowując: cześć

PostNapisane: niedziela, 17 lipca 2011, 14:56 

Online: 2m 17s
Witam ;D
Mam na imię Ania mam 15 lat i mieszkam w okolicy Nowego Sącza. Nie mam zbyt dużych zdolności wokalnych. Jak każdy lubię śpiewać w domu i pod prysznicem oczywiście. Kilka lat temu chodziłam do szkoły muzycznej (nauka gry na instrumencie), ale zrezygnowałam ( miałam za mało czasu a za dużo obowiązków). Chciałabym choć trochę poprawić swój wokal i wierzę że mi się to może udać. ;D
Pozdrawiam ;)

Ostatnio edytowano poniedziałek, 18 lipca 2011, 18:54 przez śmieszek, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: poniedziałek, 18 lipca 2011, 13:32 

Online: 2d 18h 27m 17s
Hej,
zajerestrowałem się już kiedyś ale dzisiaj się oficjalnie witam. Mam 15 lat, jestem po mutacji a mój głos jest chyba dostatecznie przystosowany do 'wycentrowania' go. Śpiewam reggae, bo mi najbardziej wychodzi. Tak naprawdę śpiewam od maja. Wcześniej śpiewałem w 5,6 klasie.

Ale uwielbiam metal i rock. Mam nadzieję że nauczę się screamować, atakować wyższe dźwięki (jak Jared), i śpiewać z chrypą.

PostNapisane: sobota, 23 lipca 2011, 08:23 

Online: 15h 19m
Witam.Mam na Imię Piotr i mam już 38 lat.Jestem z Rzeszowa.Śpiewam odkąd pamiętam.Od ponad 15 lat zawodowo zajmuję się muzyką(Dubbing,Jingle Radiowe,Współpraca z kilkoma teatrami muzycznymi,Komponuję i piszę teksty,no i samodzielne koncerty).Prowadzę również Studium Wokalne.
Śpiewam absolutnie wszystko czego życzą sobie organizatorzy.
Od jakiegoś czasu prowadzę fundację,która promuje niepełnosprawnych wokalistów,oraz pomaga im w rozwoju kariery zawodowej.
Cały czas nieustannie uczę się śpiewać u najlepszych w tej branży.
I serdecznie wszystkich pozdrawiam :)

Drukuj 

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 346 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 35  Następna strona

* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj