* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj 

Nazwa użytkownika:
Hasło:

Zapamiętaj mnie

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość

Nieprzeczytany postNapisane: wtorek, 20 listopada 2012, 22:32 

Online: 30d 22h 47m 17s
GG: 0
AMF strasznie ******.

Jackson byl swietny a mowienie ze wydał jedna płyte ktora znają wszyscy a reszta przeszła bez echa to ponizej wszelkiej krytyki... tylko pokazujesz takim czymś ze nie masz zielonego pojecia o czym piszesz.

co do porownan do freddyego - muzyka to nie wyscigi, freddie byl genialny, jackson tez i na najwyzszym stopniu podium stało(stoi) też wielu innych. Takich gosci sie nie ocenia ktorzy zmieniają swiat swoja osobowością.

Rachel Berry twój nauczyciel gada głupoty i lepiej do niego nie chodz na lekcje bo moze niszczyc ci glos jesli uwaza ze 'tak po prostu jest i sie tego nie zmieni'

nie da to sie parasola w dupie rozłozyc - zapewne po prostu nie umie cie tego nauczyc i nie chce sie do tego przyznać.

inna sprawa jest taka, ze po co chcesz go podrabiać - najlepiej znaleźć swoją własną chrype ! duzo trzeba szukac i wkoncu sie znajdzie !

Nieprzeczytany postNapisane: środa, 21 listopada 2012, 00:07 

Online: 17d 17h 3m 12s
Nie ma co porównywać Michaela i Freddiego. Dwa różne głosy, style. Obaj byli znakomici. A co do Pana Wojtka to dobrze Ci się wydaje. Pan Wojtek pieprzy jak połamany. Dla niego się nie da, bo nie umie i nie ma o tym pojęcia. Chrypy to złożony temat. Ja na razie niewiele o tym wiem, bo jeszcze do tego nie doszedłem. Chrypy mogą wzajemnie też się pokrywać, co może utrudnić nazewnictwo. Na jednej z lekcji wystąpiły u mnie trzy rodzaje chryp (nieświadomy efekt) tj. distortion, rattle i creack. Nie umiem jeszcze z nich świadomie korzystać, bo tym się zajmę później (ale już wiem, że mam je w sobie). W uproszczeniu chcę przez to powiedzieć, że mamy w sobie efekty, ale przeważnie nie wiemy jak z nich świadomie korzystać. Tak samo dowiedziałem się, że robię vocal break z Overdrive w Neutral nie mając o tym pojęcia. A od Pan Wojtka trzymałbym się jak najdalej.

Bohemian Rhapsody #1 Forever

Nieprzeczytany postNapisane: środa, 21 listopada 2012, 12:32 

kim jest Pan Wojtek w ogole XD?

Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 21 stycznia 2013, 21:12 

Online: 16h 39m 18s
Ja uważam ze ten pan Wojtek ma racje i ze MJ Ma po prostu taki głos, btw. Co myślicie o tym wokalu? to mój mentor, ale nie mogę zlokalizować jaki ma rodzaj głosu...:(
http://www.youtube.com/watch?v=jcNDqAcxZmI

Nieprzeczytany postNapisane: wtorek, 22 stycznia 2013, 02:50 

niby kazdy ma 'po prostu taki glos' - kazdy brzmi troche inaczej, sa oczywiscie ludzie na swiecie ktorym sie zdarzy, ze umieją kogoś imitować, albo jest plejada wokalistek i wokalistow ktorzy brzmia tak samo , ale to juz ustawienie. kazdy ma troszke inny glos, wiec po czesci prawda, ale tu chyba chodzilo o chrype ktora robi jackson, a to juz nie jest 'po prostu jego glos' tylko 'po prostu konkretna chrypa która robi' mozna sie nauczyc takiej samej - tyle ze spiewajac swoim wlasnym glosem zabrzmi to na pewno inaczej niz u MJ, tyle.

Nieprzeczytany postNapisane: wtorek, 22 stycznia 2013, 15:47 

Online: 16h 39m 18s
Last_child Jakby się dłużej zastanowić, to masz rację.

Drukuj 

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj