* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj 

Nazwa użytkownika:
Hasło:

Zapamiętaj mnie

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 83 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna strona
Autor Wiadomość

Nieprzeczytany postNapisane: czwartek, 30 czerwca 2011, 18:32 

Online: 52d 16h 10m 56s
Adamski00799 napisał(a):
moim zdaniem nie jest to wina braku talentu. W dzisiejszym świecie, jeżeli piosenkarka nie pokaże swojego ciała na scenie, nie zrobi czegoś szalonego aby zacząć o niej pisać w gazetach, po prostu nie sprzeda sie dla kariery, tylko będzie walczyć swoją pracą i talentem ma o wiele trudniejszą droge... a przykładów "piosenkarek" na polskiej scenie które nie wiemy skąd się tam wzieły mamy pod dostatkiem:)

lilo18 napisał(a):
racja zgadzam się z tym żeby się przebić do świata show trzeba złamać kilka praw...ale czy w ogóle warto? Wolałabym być świetna lecz niezauważalna niż wypromowana i obsmarowywana przez jakieś pismaki...podziwiam twórczość dla ludzi a nie dla show <jupi>

a ja się nie zgodzę, mamy w Polsce wokalistki, które stawiały na swój wokal, a nie na wdzięki
niektóre zostały już nawet wymienione :)

1. Górniak, była znana jeszcze długo przed jakimiś aferami z majtkami i rozwodami
2. Bartosiewicz - jedyne co było kontrowersyjne w niej to to, że nagle znikła z polskiej sceny muzycznej

a na rynku światowym, przychodzą mi na myśl
Duffy i Adelle - ta druga z resztą pokonała jakże barwną i kontrowerysjną Gagę, wyprzedzając ją na listach sprzedaży, a jakoś w bieliźnie się nie pokazuje :)

także wcale o te ciuchy tutaj nie chodzi :) myślę, że stwierdzenia typu: ''pokaż majty albo nie zaistniejesz'' są używane nieco na wyrost

Nieprzeczytany postNapisane: czwartek, 30 czerwca 2011, 18:41 

Online: 4d 18h 56m 4s
AnotherMusicFan napisał(a):
Duffy i Adelle - ta druga z resztą pokonała jakże barwną i kontrowerysjną Gagę, wyprzedzając ją na listach sprzedaży, a jakoś w bieliźnie się nie pokazuje :)

Oj nie chciałbym...

Nieprzeczytany postNapisane: czwartek, 30 czerwca 2011, 18:48 

Online: 52d 16h 10m 56s
Svv napisał(a):
AnotherMusicFan napisał(a):

Oj nie chciałbym...

Tym bardziej to przemawia za tym, że wcale nie o wdzięki się tutaj rozchodzi, tylko o pomysł na siebie i świadomość tego co chce się w życiu robić... oczywiście są też i tacy, którzy nie powinni sie publicznie prezentować ;) ale to sa już prawa szoł-biznesu

Nieprzeczytany postNapisane: wtorek, 23 sierpnia 2011, 19:48 

Online: 10h 28m 11s
Hmm.. Moje faworytki to:
1. Edyta Górniak
2. Ewa Farna
Bezapelacyjnie. Chyba, że ktoś ma jakiś apel ;] To chętnie posłucham.

Nieprzeczytany postNapisane: środa, 24 sierpnia 2011, 08:07 

Online: 214d 12h 55m 49s
Masz na myśli, że przyjemnie się patrzy na tyłek Ewuni? :D
Kora, Anja, jedna z Pań od country fajnie chrypi, ale nie przypomnę która, w tym roku na Pikniku śpiewała...
Alicja Boncol - dzięki Mademoiselle de La Chances
Ps Akurat ten gość z Boys jest niezły xD

Nieprzeczytany postNapisane: środa, 24 sierpnia 2011, 12:43 

Online: 10h 28m 11s
Hmm.. ale nie zaprzeczysz, że ma kawałek głosu, nie? Znaczy mi się tak wydaje.. nie jestem doświadczona i to tylko takie domysły ;)

Nieprzeczytany postNapisane: piątek, 26 sierpnia 2011, 09:31 

Online: 16h 30m 35s
Hmm... Ogólnie to nie słucham polskich piosenek, ale do kobiet, które coś potrafią mogę jedynie zaliczyć Edytę Górniak (bardziej kiedyś, bo teraz strasznie mnie irytuje) oraz Paulinę Lendę. O reszcie się nie wypowiadam, bo po prostu nasze wokalistki w porównaniu do: Beyonce, Aguilery, Houston, Leony Lewis czy Mariah Carey (jakoś jej nie trawię, ale głos ma) są nikim. Wybaczcie, bo może w tym momencie kogoś uraziłem, ale każdy chyba potrafi je porównać i stwierdzić co nieco :P

Nieprzeczytany postNapisane: czwartek, 1 września 2011, 00:00 

Online: 7d 13h 11m 35s
Nie doczytałem się nigdzie Beaty Kozidrak, a przecież ona jest całkiem niezła (obecnie, powiedziałbym, że lepsza od Górniak, która skrzeczy i nie domaga w wysokich partiach).
Co do Ewy- fakt, jest niezła. Oczywiście jeszcze sporo pracy przed nią, ale jak na jej wiek trzyma dość wysoki poziom biorąc pod uwagę dzisiejsze realia umiejętności wokalnych w 'szołbiznesie'. A w Polsce (gdzie poziom wokalu i wiedzy o nim jest w czarnej du.pie), to już w ogóle.

Ostatnio edytowano czwartek, 1 września 2011, 10:35 przez paveleq94, łącznie edytowano 1 raz

Nieprzeczytany postNapisane: czwartek, 1 września 2011, 05:28 

Online: 116d 14h 40m 34s
GG: 0
Jakoś mało co słucham polskie piosenki, prócz Volvera i Huntera. Hmm, jednym słowem - Farna, trochę ich jest.

Nieprzeczytany postNapisane: sobota, 17 września 2011, 00:09 

Online: 2d 1h 45m 6s
Beata kozidrak na plytach owszem daje rade (szczegolnie tych starych gdzie powala skala)ale na live to jest dno i wodorosty.Nie ma juz tego brzmienia i skali. co z tego ze jedzie na mocy skoro nie wyrabia a wyzsze partie ciagnie chorek jesli wystep jest bez playbacku. A tych jest niewiele niestety "Wypracowala" maniere ktora na dluzsza mete niszczy glos. Za nowe wersje starych piosenek tez bym zastrzelila (m.in. Nie ma wody na pustyni" ktore sie nie trzyma pierwowzoru z 1982 roku, ktory jest w pelni zaspiewany roznymi stylami a nie zarapowany jak obecna wersja). Ja majac na myśli BeateKkozidrak mowilabym o czasach świetności niz o stawianiu jej w rankingu obecnie najlepszych.

Drukuj 

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 83 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna strona

* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj