* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj 



Nazwa użytkownika:
Hasło:

Zapamiętaj mnie


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
 
 Tytuł: akcesoria
Nieprzeczytany postNapisane: sobota, 29 czerwca 2024, 09:35 
Offline

Dołączył(a): niedziela, 5 sierpnia 2018, 15:32
Posty: 212

Online: 12h 47m 23s
GG: 0
Szukam pomysłów i porad odnośnie zakładania własnej firmy gastronomicznej. Chodzi o miejsce z dowozem i takim, gdzie można zjesć na miejscu. Jakie naczynia powinny się znaleźć i o czym pamiętać przy wysyłce i pakowaniu jedzenia? Polećcie jakieś poradniki i inspiracje, na przykład w takim stylu

https://kuketo.pl/marka/fiskars/

https://www.mbank.pl/mbank-news/strefa- ... rcy/porady -na-start/zakladanie-firmy-z-mBankiem-gastronomia.html


Góra
 Zobacz profil  
 

Drukuj 

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 

 * Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj 

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2010 & SEO Group
TMOL Style by NinhAnh Update by Luzaki.org