* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj 

Nazwa użytkownika:
Hasło:

Zapamiętaj mnie

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 346 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 35  Następna strona
Autor Wiadomość

Nieprzeczytany postNapisane: piątek, 18 lutego 2011, 00:50 
a ja jestem piotrek :) lat 22, numer buta 44, 180 cm wzrostu :D

miałem być bogatym inżynierem, ale olałem to, poszedlem na studia okolomuzyczne, a od tego roku zacząłem się profesjonalnie uczyć śpiewać w pewnej fajnej szkole ;) tak wiec podpisałem cyrograł i jakos napewno juz zwiazalem sie z muzyką, zobaczymy czy to dobry wybór :)

już mnie niektórzy tutaj nie lubia :) wieć jednak nauczyłem sie, żeby lepiej nie pisać opini sprzecznych z wiekszościa, ale czasami bede tu zagladal jak mi sie bedzie nudzic ;) a nudzi mi sie czesto.

Nieprzeczytany postNapisane: piątek, 18 lutego 2011, 23:43 

Online: 29m 39s
O, skoro jest taki wątek, to coś napiszę:) Mam na imię Hania, na forum jestem od 3 dni :) Ale póki co samo forum mi się podoba - dużo ciekawych informacji, życzliwi ludzie. A dlaczego tu trafiłam? Ano dlatego, że zostałam przyparta do muru - muszę coś zrobić z moim głosem, bo jak nie, to nie zaliczę semestru letniego ;-) (edukacja muzyczna na pedagogice). A przy okazji...może spełni się moje malutkie marzenie - bo śpiewać lubię, nie mam aspiracji na bycie gwiazdą, ale chciałabym być mniej ograniczona moimi możliwościami głosowymi, móc cieszyć się ze śpiewania, a nie martwić się, że górek nie wyciągam.

Nieprzeczytany postNapisane: sobota, 19 lutego 2011, 21:51 

Online: 0s
No to ja też się przywitam ;)

Mam na imię Błażej, we wrześniu skończę 16 lat, mieszkam w Wałbrzychu. Mojej przyszłości nie wiążę całkowicie z muzyką, bowiem chciałbym programować gry, jednak jeżeli uda mi się zostać programistą mam zamiar się szkolić na realizatora dżwięku w grach komputerowych (nie można od razu zostać realizatorem, najpierw trzeba zostać takim ogólnym programistą).
Poza tym, gram na gitarze, lubię sobie czasem pośpiewać. ;) Bardziej wolę słuchać nagrań innych ludzi niż swoich, gdyż uważam, że każdy głos jest wyjątkowy i zawsze można coś z niego wyciągnąć, czasami trzeba się nieco wysilić, ale efekt jest u każdego.

Mam nadzieję, ze wyniosę jakiejś nauki z przebywania tutaj, na forum i na stronie Wokalmanii oraz poznam ludzi utalentowanych i ciekawych :-D

Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 20 lutego 2011, 14:42 

To teraz czas na mnie <tancze>

Mam na imię Gosia, jetem z Bydgoszczy mam 14 lat. Śpiewam jak na razie dla siebie, ale nie ukrywam że mam marzenia, chce aby mi to lepiej wychodziło więc znalazłam to forum, tą stronę i myślę że dzięki temu mi się uda. Oprócz tego tańczę, ( uczę się sama z filmików YT ), i trenuje pływanie już od jakichś 3 lat i następne 3 także. :) Moją inspiracją jest Michael Jackson. To dzięki niemu zainteresowałam się tańcem jak i śpiewem. Jak dla mnie to geniusz. Trzeba po prostu wiedzieć gdzie szukać prawdziwych informacji. Muzyka to dla mnie wszystko, coś wspaniałego.

Pozdrawiam :)

Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 21 lutego 2011, 19:57 

Witam. Jestem Dorota, mam 23 lata ;) Śpiewam od zawsze, jednak szkolić głos zaczęłam dopiero niedawno. Poza śpiewaniem moje życie wypełniają studia (etnologia) oraz własny biznes (biżuteria). Wiem, że w moim wieku ciężko jest o wybicie się, ale w środku wciąż po cichu marzę o karierze scenicznej ;) Moim wokalnym autorytetem jest Christina Aguilera.

Nieprzeczytany postNapisane: wtorek, 22 lutego 2011, 17:00 

Cześć jestem Marcin, mam 16 lat i nie wiem co dalej napisać <oczy> Mam 3-oktawowy bas. Tak z każdym muzyka towarzyszyła mi od zawsze, na wielkie wycie zbierało mi się od 10 roku życia, wtedy ludzie zaczynali mnie słyszeć. Wiedziałem że nie śpiewam jakoś strasznie, nie lubię jak ktoś mnie słucha więc nie miał kto oceniać, aż do pierwszych lekcji muzyki, kiedy facet który uczył moją klasę pierwszy raz zdjął okulary na dźwięk mojego głosu [możecie posłuchać w dziale OCENA NAGRAŃ :) ] <lol2> Dla mnie dalej jest zwyczajny, ale warto by było go jakoś rozwinąć, śpiewam codziennie, może to forum pomoże mi jeszcze bardziej. <jupi>

Nieprzeczytany postNapisane: czwartek, 24 lutego 2011, 17:03 

Online: 3m 49s
hej, jestem Ola, mam 17 lat :) W ostatnim czasie wzięło mnie na śpiewanie. W przyszłym miesiącu mam zamiar kupić gitarę... akustyczną. Nie potrafię grać na gitarze, ale żeby się nauczyć na niej grać, trzeba ją mieć :) Może niedługo nagram jakiś kawałek i wrzucę, ocenicie, czy śpiewam strasznie czy mniej strasznie... ; > Poza tym lubię rysować, słucham zespołów, takich jak: Strachy na Lachy, Fall Out Boy (mój ulubiony zespół, polecam! od lat słucham), happysad. No, to chyba wszystko o mnie, co bym chciała napisać :)

Nieprzeczytany postNapisane: czwartek, 24 lutego 2011, 20:51 

Online: 1d 19m 49s
Witam wszystkich, jestem Andrzej i przeżyłem już 19 wiosen. Jeśli chodzi o moją styczność z muzyką to od I klasy gimnazjum gram na Keyboard/Pianino ale dopiero od mniej więcej 2-3 lat gram codziennie bez przerw, a wcześniej to różnie bywało. Zainteresowałem się śpiewem jakieś 0,5r. temu, postępy są i oczywiście wciąż powoli posuwam się naprzód. Zarejestrowałem się na tym forum by poczytać/dowiedzieć się jeszcze ciekawych rzeczy, na jakie problemy napotykają się inni i jak je rozwiązują no i przede wszystkim by poznać nowych ludzi.

Muzyka to tylko moja pasja, zawód na który się kształcę to: Informatyk.

Ale kto powiedział, że w życiu trzeba siedzieć w branży zgodnym z kierunkiem technikum czy studiów.

Nieprzeczytany postNapisane: czwartek, 24 lutego 2011, 21:05 

Cóż.
Witam wszystkich użytkowników ów forum.
Mam na imię Kuba, mam siedemnaście lat i pochodzę z Krakowa. Muzyka zawsze była, jest i będzie w moim życiu, z tym, że nigdy nie grałem na żadnym instrumencie, ani też nie śpiewam; mój przyjaciel jest w zespole i często mówi mi o swoich poczynaniach, będąc na wokalu.
Pomyślałem sobie, że może spróbuję swoich sił? Znaczy, gdybym miał pieniądze, to pewnie poszedłbym do szkoły muzycznej czy do jakiegoś nauczyciela muzyki; ale owych nie mam i jestem skazany.. nie, chcę dokształcać się w domu.
Dlaczego mnie wzięło na naukę wokalu? Podśpiewując coś czasem, słyszałem że fajnie mi coś wychodzi. Moimi ulubionymi zespołami są m. in. Lordi, Simple Plan, Three Days Grace, Skillet, System of a Down, Avenged Sevenfold oraz inne..
Ponadto interesuje się fantastyką, grami komputerowymi, anime i filmem. ;)

Tytuł: hej
Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 27 lutego 2011, 19:08 

hej ;-)
Mam na imię Ewelina i spiewam od dwóch lat.
Kocham śpiew i muzykę dlatego to robię ;-) to moja pasja.
Nie uczyłam się profesjonalnie a poza tym za dużo z tych lekcji nie wyniosłam chciałabym sie dowiedzieć czegoś wiecej o śpiewie i muzyce <lol>

Drukuj 

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 346 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 35  Następna strona

* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj