* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj 

Nazwa użytkownika:
Hasło:

Zapamiętaj mnie

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 346 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 35  Następna strona
Autor Wiadomość

Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 28 listopada 2010, 02:20 

Online: 13h 28m 37s
Cześć :) Jestem Kamil.
Przeważnie słucham pop, rock no i ogólnie to co mi wpadnie w ucho.
Interesuję się śpiewem choć generalnie śpiewać nie potrafię i dlatego tutaj trafiłem.
Od 2 lat jestem beatboxerem, ale na jakieś cuda nie ma co liczyć. Chciałbym kiedyś połączyć beatbox ze śpiewem :)

Ostatnio edytowano wtorek, 30 lipca 2013, 21:12 przez kam123456789, łącznie edytowano 3 razy

Nieprzeczytany postNapisane: środa, 1 grudnia 2010, 14:53 

Online: 1h 54m 33s
Witam! Jestem Aśka. Dołączyłam do Was aby poznać wszystkie zagadnienia dotyczące wokalu, gdyż sama uwielbiam śpiewać. Od pewnego czasu śpiewam w zespole muzycznym, a moim marzeniem jest dojście do perfekcjonizmu w tym co robię. :)
Pozdrawiam wszystkich!

Nieprzeczytany postNapisane: czwartek, 2 grudnia 2010, 23:59 

Online: 0s
Siemacie ludzie,

O mnie napisałem wszystko już w zasadzie w temacie z prośbą o ocenę nagrania, tak więc nie będę się powtarzał. Jedynie co mogę rzec jako żem się spóźnił to, że cieszę się, że znalazłem takie forum :-D

Pozdrawiam wszystkich,
Nicolas

Nieprzeczytany postNapisane: sobota, 4 grudnia 2010, 20:21 

Witam.

Na imię mi Paula (nie, nie Paulina)
Uwielbiam muzykę, rock, metal, klasyczną muzykę i poezje śpiewaną.
Od Metallica przez V.Villas po Niemena.
Bardzo często śpiewam, nawet sie kiedyś zdarzyło przed publicznością.
Chciałam śpiewać w zespole rockowym ale trema mnie pokonała i nie zdobyłam sie na to żeby coś zaśpiewać nawet na próbie...
Chcę sie rozwijać muzycznie z waszą pomocą :)

Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 6 grudnia 2010, 18:33 

Online: 4h 28m 51s
Witam!
Jestem Mello, muzyką pasjonuję się od dziecka, choć nigdy nie nauczyłam się grać na żadnym instrumencie (Odliczając flet za czasów podstawówki). Słucham głównie kpopu i jrocka, muzyki klasycznej oraz tradycyjnej muzyki Japońskiej, choć nie pogardzę także innymi gatunkami muzycznymi. Jednym słowem można przekonać mnie do niemal wszystkiego, jeśli tylko wpadnie mi to w ucho.
Zawsze pasjonował mnie śpiew, choć nie liczę na to, by kiedykolwiek zaśpiewać sopranem, chciałabym jedynie poczuć się w tym na tyle silna by wreszcie spełnić marzenie o założeniu własnego zespołu.

Nieprzeczytany postNapisane: wtorek, 7 grudnia 2010, 13:30 

Online: 1h 41m 7s
Witam wszystkich!
Nazywam się Magdalena, mam 20 lat i od zawsze interesowałam się wszystkim co związane z muzyką. Uczyłam się kiedyś gry na skrzypcach, a oprócz tego śpiewam i tańczę. Teraz najbardziej skupiam się na śpiewie, chciałabym śpiewać nie tylko dla rodziny :)

Nieprzeczytany postNapisane: środa, 15 grudnia 2010, 16:25 

Online: 14h 33m 24s
Witam Wszystkich,
Jestem tu nowa i zielona ;)
Oto, co mogę o sobie napisać:

Śpiewam od 2 roku życia. Najpierw, mój 12 lat starszy brat nagrywał mój śpiew z kolegami na magneciaku ;)
Śpiewałam wszędzie, najwięcej, każde nagranie, w samochodzie, w pokoju, w kąpieli, w szkole. Potem w klasie 0, nauczycielka namawiała rodziców na szkołę muzyczną, ale nie zgodzili się... Więc w 4 klasie sama się zapisałam, a co ;) Uczyłam się gry na klarnecie. Występowałam w szkolnych "imprezkach", śpiewając solo i w chórze. Na pianinie grałam mając 4 lata. A z kolei w 6 klasie trenowałam lekką atletykę. W liceum, zaczęłam pisać dużo tekstów, wierszy, tekstów pod muzykę; i uczęszczałam do Chóru Lege Artis. Dzięki temu śpiewałam w Chórze przy pięknej wizycie Papierza w 3 mieście. W ostatniej klasie LO, przez rok brałam lekcje śpiewu, i musiałam zrezygnować z chóru, za namową nauczycielki. Ponieważ nie dostałam się do Teatru Muzycznego w Gdyni, z powodu braków tanecznych baletu, zarzuciłam śpiewanie. Niestety ono wraca do mnie. Udało mi się okiełznać alergię, rzucić palenie i głos nabrał dźwięczności. Tak więc mam pasję i hobby, kolejne z resztą w moim życiu. I zamierzam się mu poddać ;)

Nie liczę, że coś z tego będzie - płyta ;P śpiewam dla siebie, a jeżeli komuś się spodoba to super, bo chcę to robić najlepiej jak mogę.

Pozdrawiam

Nieprzeczytany postNapisane: sobota, 18 grudnia 2010, 23:15 

Online: 34m 58s
Jo majo
Spiewanie?! a co to takiego, a tak na poważnie to chce nauczyć się screamu i spiewu (nigdy nie spiewałem jakoś poważnie chyba ze podnosem albo jak rodziców w domu nie było) bo kolega zakłada zespół a odkąd pamiętam oddycham za pomocą przepony wiec 1 poważniejszy trening mam za sobą. Mam fajna barwe głosu umiem growlowac bez bólu gardła wiec cos może kiedys. Jaram sie niesamowicie wokalem Tima Owensa od dziecka słucham ironów i im podobnych
(wraghh musze dostac sie do skarbca)

Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 20 grudnia 2010, 19:17 

Online: 3m 59s
GG: 0
Okey, więc i ja się dopiszę.
Mówią na mnie Babik ; ). ( Od nazwiska, ale nie kojarzyć go dosłownie ). Hm, interesuję się muzyką ( zresztą jak chyba każdy na tym forum ), a więc dokładniej : Jest to reggae. Reggae słucham od paru lat, Z 5, jak mi się wydaje ; ). Niedawnym czasem zacząłem próbować coś śpiewać, no i szukałem pomocy i tak tu dotarłem, myślę, że tu ją otrzymam ; ).

Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 26 grudnia 2010, 23:25 

Cześć,
nazywam się Marek. Na to forum trafiłem przypadkowo gdy szukałem informacji dotyczącej emisji głosu. Chciałbym pozbyć się nosowości i jak mi to osoba jedna powiedziała, że powinienem śpiewać jak dorosły a nie jak dziecko(mam 21 lat).
Mam nadzieję, że dzięki temu forum pozbędę się swojego problemu.
Pozdrawiam

Drukuj 

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 346 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 35  Następna strona

* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj