* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj 

Nazwa użytkownika:
Hasło:

Zapamiętaj mnie

Autor Wiadomość

Nieprzeczytany postNapisane: sobota, 15 czerwca 2013, 12:01 

Online: 1h 9m 38s
GG: 0
Obrazek

Na pewno już słyszeliście o warsztatach Just Cover It, które mieliśmy okazję przeprowadzić w miastach całej Polski!

Tym razem widzimy się we Wrocławiu w dniach 28-30 czerwca!

Zapraszamy na najlepsze warsztaty muzyczne w kraju, co potwierdzają Uczestnicy wcześniej organizowanych przez nas eventów:)!

Oferujemy unikowe w skali kraju zajęcia:

- warsztaty wokalne

metodą Speech Level Singing, uznaną za najskuteczniejszy sposób nauki śpiewu, prowadzone przez certyfikowanych, uznanych za jednych z najlepszych trenerów wokalnych w Polsce ? Bartka Cabonia i Piotra Witkowskiego ze Studia Voice And More. Wychowankowie SLSu to między innymi: Michael Jackson, Stevie Wonder, Tina Turner, Céline Dion, Sinéad O'Connor, Barbra Streisand, Bob Dylan, Kelly Clarkson, Ricky Martin, Josh Groban, Lionel Richie.

- e-PRowe, bazujące na autorskim programie Just Cover It.

Bycie Artystą wiąże się z koniecznością obcowania z kamerą, aparatem i zachowaniem poprawnych relacji z mediami. O tym także nie zapominamy. W czasie wrocławskich warsztatów Just Cover It, przeprowadzimy zajęcia, na których poznamy tajemnice skutecznego kreowania wizerunku, nauczymy się ?być medialnymi?, czyli jak występować przed kamerą, jak pokonać stres i nie dać się pożreć naszym przeciwnikom. Zajęcia odbywają się na podstawie autorskiego program Just Cover It ? nie znajdziecie ich nigdzie indziej!

- wskazówki aranżacyjne:

Każdy chętny uczestnik warsztatów będzie mógł skorzystać z porad dotyczących aranżacji swojej piosenki, czy też coveru. Akompaniator pomoże wyeksponować to co najlepsze w Waszych wykonaniach, zatuszować to co niedoskonałe i sprawić, że Wasze wykonanie będzie jeszcze lepsze i ciekawsze. A może chcesz nagrać video i je rozpowszechnić, a nie masz możliwości skorzystania z profesjonalnego akompaniamentu? Te zajęcia są dla Ciebie!

a ponadto, do wyboru jedne z zajęć:

- songwriting:

Jak powstawały największe przeboje? Co jest weną, olśnieniem i geniuszem, a co efektem wielu prób i ciężkiej pracy? Dlaczego pewne piosenki są ponadczasowe, a inne stają się obciachem? Te i inne tematy to teoretyczna część SONGWRITINGU, specjalnie przygotowanych zajęć teoretyczno-praktycznych, podczas których Bartek Caboń wprowadzi Was na nowo w świat piosenek, które znacie i tych, które są w Was i trzeba je uwolnić! Są to autorskie zajęcia, opracowane przez Bartka Cabonia (Voice And More).
/liczba miejsc ograniczona do 10/

- angielski w piosence:

To zajęcia prawidłowej wymowy z uwzględnieniem języka potocznego i slangu tak charakterystycznego dla utworów w języku angielskim. Zajęcia obejmują między innymi: usprawnienie umiejętności w zakresie samodzielnego pisania tekstów, naukę naturalnej wymowy w najbardziej popularnym dla tekstów piosenek akcencie (American English), przygotowanie do wystąpień publicznych lub sesji nagraniowych. Zajęcia prowadzone są przez Filipa Borowicza (Voice And More).
/liczba miejsc ograniczona do 10/

Zgłoszenia prosimy kierować na adres: kontakt@justcoverit.pl

Koszt uczestnictwa w tych wyjątkowych warsztatach to jedynie 400zł, jednak, jeżeli zgłosisz chęć udziału do 21 czerwca ? wówczas zapłacisz 369zł!

Liczba miejsc ograniczona!

Do zobaczenia we Wrocławiu! :)

Warsztaty to nie tylko ogrom wyniesionej wiedzy i umiejętności, ale również świetna zabawa i nowe znajomości! A potwierdzają to słowa Uczestników poprzednich warsztatów:

?Dla mnie, naprawdę szczerze teraz to określę, "najlepszy weekend zycia", najlepiej wykorzystany czas. Odzyskałam wiarę, pełna mobilizacja głownie dzięki zajęciom z Panem Bartkiem. Ludzie przeuroczy, każdy na luzie. Nie myślałam, że zajęcia z trenerem mogą aż TYLE.?

?Jeden z najlepszych weekendów mojego życia, wspaniała atmosfera, świetni ludzie, wszystkie zajęcia bardzo dużo mi dały!!!?

?Projekt wspominam bardzo dobrze, zajęcia świetnie prowadzone przez najlepszych trenerów,z jakimi miałam okazje się spotkać. Ludzie świetni, atmosfera świetna, nic dodać nic ując; )?

?Projekt wspominam bardzo sympatycznie :) Tyle cudownych, szalonych ludzi rozśmieszających mnie do łez :D Zajęcia prowadzone w sposób ciekawy i przyjemny.?

?Rewelacyjna atmosfera, rewelacyjni ludzie :) Super zorganizowane, organizatorzy pomocni :)?

?To już kolejny projekt i na pewno nie ostatni. Jak zawsze najwspanialsi ludzie połączeni pasją muzyki, dobre rady dla tych którzy chcą usprawnić swoje public relations i śpiewać jeszcze lepiej. Za każdym razem tęskni się za tym co raz więcej i nie można spocząć tylko na jednym projekcie, Wciągaa! :D?

Nieprzeczytany postNapisane: sobota, 15 czerwca 2013, 16:18 

Online: 29d 10h 3m 55s
GG: 10793951
Cytuj:
Songwriting

Chryste, jak mnie drażni wkręcanie wszędzie angielszczyzny żeby brzmiało profesjonalniej. Nie można po ludzku napisać "pisanie piosenek", to jakiś kuźwa wielki specjalistyczny termin że musi być zapisany w taki sposób?

Nieprzeczytany postNapisane: sobota, 15 czerwca 2013, 21:53 

Online: 36m 14s
GG: 0
Ptakuba napisał(a):
Nie można po ludzku napisać "pisanie piosenek"

;) nie wiem czy "pisanie piosenek" brzmi dobrze :)

Tak czy inaczej - pomysł dobry!

Drukuj 

* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj