Jako, że siedzę już jakiś czas w dziedzinie zwanej śpiewem zapraszam wszystkich chętnych na
lekcje śpiewu w internetowej formie, ściślej mówiąc przez Skype'a. Jestem w 100% praktykiem. Wszystko czego uczę jestem w stanie zademonstrować. Mój warsztat można ocenić na podstawie linków w opisie (posiadam też inne nagrania, także w wersji live). Oferuje profesjonalne podejście i miłą atmosferę

Zajęcia będą
dopasowane indywidualnie, zależnie od warsztatu i potrzeb osoby, która będzie z nich korzystać.
W skład zagadnień wchodzą:
-Emisja głosu, śpiewanie wysoko, ustawianie samogłosek, praca w średnicy, praca z oddechem, praca nad postawą, śpiewanie z energią, rezonans, a także kwestie związane z CVT (m.in twang)
-wykrywanie i eliminowanie napięć i wszystkich niepożądanych zacisków
-Szukanie barwy i tworzenie ustawień, tak aby każdy mógł brzmieć tak jak chce
-higiena głosu, sposoby na to jak śpiewać długo i się nie zdzierać, na co zwrócić uwagę, jak przygotować głos do śpiewu
-interpretacja utworów
-Współpraca z zespołem, tworzenie swoich piosenek, układanie linii melodycznych, pisanie tekstów
-Dobieranie utworów do ćwiczeń, szukanie swoich wygodnych tonacji, dostosowanych do ćwiczeń na danym poziomie technicznym
-Jak nagrywać wokal w studio lub jak zrobić przyzwoite nagranie (cover na forum lub youtube) przy małych kosztach i małej wiedzy
-A także praca nad pewnością siebie, śpiewać może się nauczyć każdy a moim zadaniem na lekcjach jest udowodnienie tego, także czym gorzej śpiewasz tym prędzej się zgłoś

Pracować możemy zarówno nad materiałem rockowym jak i popowym. Występuje, udzielam się na forach i zdobywam wiedzę od około 7 lat. Zapraszam wszystkich chętnych.
W skrócie:
Lekcje Śpiewu OnlineJak?
Przez Skype.Za ile?
30zł/h (przy regularnym korzystaniu będą zniżki).Forma płatności?
Przelew.Kontakt:-strefa głosu prv
-hubertg.92@interia.pl