Już dzisiaj zapraszamy Cię na najlepsze, muzyczne warsztaty!
W dniach 15-17 marca widzimy się w Poznaniu, a 22-24 marca należy do Rzeszowa!
Wierzymy, że podczas 3 dni Projektu ? Poznań będzie należał do utalentowanych, pełnych zapału i energii ludzi, którzy kochają muzykę!
Przeżyj z nami!:
- warsztaty wokalne prowadzone we współpracy ze studiem Voice&More, podczas których poznasz najskuteczniejszą metodę nauczania śpiewu SLS (Speech Level Singing), pod okiem certyfikowanego trenera 3.stopnia Bartka Cabonia ? jednego z najlepszych nauczycieli SLS w Polsce! Wychowankowie metody SLS to między innymi: Michael Jackson, Stevie Wonder, Tina Turner, Céline Dion, Sinéad O'Connor, Barbra Streisand, Bob Dylan, Kelly Clarkson, Ricky Martin, Josh Groban, Lionel Ritchie.
- jedyne w swoim rodzaju zajęcia z interpretacji piosenek, prowadzone przez Artura Chamskiego ? aktora, wokalistę, który jest znany ze swoich ról w musicalach: ?Metro?, ?Polita? czy ?Romeo i Julia?. Tego typu warsztaty uwrażliwiają oraz uczą świadomości tekstu, pomagają nabyć umiejętność budowania napięcia w piosenkach, w taki sposób, aby wywołać odpowiednie emocje u odbiorców.
- szkolenie e-PRowe, czyli jak wykorzystać Internet do promocji własnej osoby, jakie możliwości daje artystom Facebook, jak stworzyć spójny wizerunek, jak nagrywać covery, by nie łamać prawa autorskiego, jak sobie radzić z nieprzychylnymi komentarzami i wiele innych. Zajęcia te są organizowane na podstawie autorskiego programu Just Cover It i stanowią nowość na polskim rynku.
- profesjonalną sesję zdjęciową w obiektywie fotografa, który zajmuje się na co dzień dokumentacją pracy wokalistów, zespołów, tworzeniem materiałów promocyjnych artystów, a także okładek na single, płyty.
Każdy Uczestnik warsztatów otrzyma profesjonalne zdjęcia, a także video ze swoich występów przed kamerą ? tzw. feedback, wraz z opisem tego, jak sobie poradził, jakie błędy popełniał, na co musi zwracać uwagę.
Przypominamy również, że wśród wszystkich uczestników, którzy brali udział w projektach Just Cover It zostanie rozlosowana wejściówka na Heineken Open'er Festival, Gdynia, Lotnisko Kosakowo 2013, a szczęśliwca nie ominie koncert Rihanny
Dotychczasowi uczestnicy nie mogą się mylić, mówiąc, że spędzili z nami ?jeden z najpiękniejszych weekendów w życiu?. Oto niektóre z pochlebnych opinii, jakie wyrazili w anonimowej ankiecie: (pisownia oryginalna)
?Świetni ludzie, atmosfera, super zabawa?
?KOCHAM TO!!! Nie mogę się doczekać kolejnych warsztatów?
?Najlepiej wydane pieniadze w moim życiu! Mili ludzie, wspaniała atmosfera! Sami artyści!?
?Projektu nie wspominam. Ja nim ciągle żyję. Strasznie tęsknię za poznanymi tam ludźmi.?
?cudowna atmosfera wspaniali ludzie duzo uśmiechu??
Zgłoszenia prosimy kierować na adres: kontakt@justcoverit.pl
Znajdź nas na fb: www.facebook.com/CoverIt
Koszt uczestnictwa w tych wyjątkowych warsztatach to jedynie 349zł, jednak, jeżeli zgłosisz chęć udziału do 28 lutego ? wówczas zapłacisz 299zł!
Jeżeli przyjedziesz ze swoim znajomym ? razem zapłacicie tylko 555zł
Ostateczny termin zgłoszeń mija 5 marca. Liczba miejsc ograniczona!
ps. absolutny no offence z mojej strony - tylko smieszy mnie słówko 'najlepszy' w bliskim sąsiedztwie muzyki - kojarzy mi sie z gimnazjalistami rzucajacymi "ten zespol jest najlepszy!" - "a nie! bo ten jest najlepszy"
ale fajnie ze cos takiego jest i wogole. ludzi trzeba uczyć spiewu, trzeba spiewac wszyscy maja to umiec