Facepalm napisał(a):
No cóż mój Panie ci mogę rzec ?
Jest zajebiście. Jedyna różnica taka że u Chestera słychać bardziej metaliczna barwę.
Kurde jak ja próbuje taki screaming to przez kilka dni nie mogą mówić

Fajnie że masz kontrole na screamem i mocny głos ale chester potrafił też śpiewać pięknie ballady.
Czy byś mógł scoverować chyba moją najulubieńszą piosenkę Linkin Park - Easier to run
Dodatkowo pozwoliłem sobie obejrzeć też cover Bleed it out. Niestety uważam że to jest twój najgorszy cover.
Ze wszystkich coverów moim zdaniem tu masz najgorszy angielski i w tych najwyższych screamowych partiach głos ci siadał

zauważ że przeważnie jak Chester wyciskał te dzwięki pochylał się, to się chyba robi po to żeby wycisnąć więcej kompresji z przepony. Niestety ty musisz stać prost do mikorofonu.
Bleed It Out długo męczyłem, byłem po prawie 3 miesiącach bez śpiewania i prawie bez mówienia przez problem z migdałami

Powoli wracałem do formy.
Co do ballad to mam nagrane Behind Blue Eyes które pewno niedługo wrzucę

Też lubię Easier to Run ale tylko refren i "solo" ;D może kiedyś zrobię filmik w którym przelecę przez parę takich najlepszych momentów od linków
Kiedyś umiałem krzyczeć tylko wyłącznie przez pochylanie, teraz już się tego oduczyłem.