* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj 

Nazwa użytkownika:
Hasło:

Zapamiętaj mnie

Regulamin działu

Wzór tworzenia wątku:
[Wykonawca] - [Tytuł piosenki], ewentualnie [Użytkownik] - [piosenka autorska], [Wykonawca] - [Tytuł 1, Tytuł 2...]
Przykłady:
[Linkin Park] - [Numb], [Jaco91] - [Mój song], [Coma] - [System, Sierpień, Święta]

Wątki niezatytułowane według powyższego wzoru będą usuwane!

Autor Wiadomość

Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 27 lutego 2017, 19:27 

Online: 16d 22h 5s
GG: 0
https://www.youtube.com/watch?v=L3pljgsUhGw

Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 27 lutego 2017, 23:41 

Online: 6d 17h 9m 25s
Ciekawe to, czy ty se tak tutaj jaja robisz, czy tak na poważnie, bo jak to troll, to wygrałeś internet :D

Nieprzeczytany postNapisane: wtorek, 28 lutego 2017, 00:10 

Online: 19d 1h 24m 17s
To na 100% nie jest troll. Tacy ludzie istnieją. Każdy człowiek jest inny. Kolega Jaśminowy ma pewnie zalety których my nie mamy, ale wśród jego wad są braki w świadomości.

Nieprzeczytany postNapisane: wtorek, 28 lutego 2017, 13:28 

Oczywiście, że nie jestem trollem, kocham śpiewać i żadna krytyka mnie nie powstrzyma, znam swoją wartość i wierzę we własne siły, dzięki waszym poradom teraz zmieniłem taktykę, będę nagrywał nie na ilość ale na jakość, jeden utwór będę nagrywał do momentu aż wyjdzie mi to bardzo dobrze a nie tak jak było wcześniej na ilość. Przyznam szczerze, że do większości tych utworów, które wrzuciłem na youtube w ogóle się nie przykładałem, nagrywałem na jedno podejście. Właśnie dzięki waszej krytyce teraz zmieniam plan.
Ale jeżeli możecie to oceniajcie to co jest źle żebym wiedział na przyszłość, intonacja fałsze o takie rzeczy. To mnie interesuje.

Nieprzeczytany postNapisane: wtorek, 28 lutego 2017, 16:11 

Online: 19d 12h 24m 39s
Skoro masz zamiar ćwiczyć jeden utwór do bólu to spróbuj Johnny Cash - Ring of fire, według mnie to odpowiednia piosenka dla ciebie. Wyćwicz tą piosenkę do momentu aż nie będziesz słyszał błędów, tylko nie oceniaj swojego nagrania od razu po tym jak je nagrasz, przesłuchaj je dokładnie najlepiej dzień po, szukaj błędów a następnie nagrywaj następne nagranie gdzie tych błędów nie popełnisz. Dojdź tak do momentu, o którym wspomniałem i dopiero wtedy wstaw nagranie na forum.

Nieprzeczytany postNapisane: wtorek, 28 lutego 2017, 17:54 

Online: 6d 17h 9m 25s
JaśminowyLew napisał(a):
Oczywiście, że nie jestem trollem, kocham śpiewać i żadna krytyka mnie nie powstrzyma, znam swoją wartość i wierzę we własne siły, dzięki waszym poradom teraz zmieniłem taktykę, będę nagrywał nie na ilość ale na jakość, jeden utwór będę nagrywał do momentu aż wyjdzie mi to bardzo dobrze a nie tak jak było wcześniej na ilość. Przyznam szczerze, że do większości tych utworów, które wrzuciłem na youtube w ogóle się nie przykładałem, nagrywałem na jedno podejście. Właśnie dzięki waszej krytyce teraz zmieniam plan.
Ale jeżeli możecie to oceniajcie to co jest źle żebym wiedział na przyszłość, intonacja fałsze o takie rzeczy. To mnie interesuje.

Moim zdaniem, na chwilę obecną dalsze nagrywanie nie ma sensu i doradzałbym posiedzieć przy instrumencie i nauczyć się trafiać poprawnie w dźwięki.

Nieprzeczytany postNapisane: wtorek, 28 lutego 2017, 19:25 

Online: 4d 4h 18m 12s
Jaśminowy, zaśpiewaj coś z akordeonem ;) Widziałem, że całkiem nieźle grasz.

Nieprzeczytany postNapisane: środa, 1 marca 2017, 10:52 

Online: 116d 14h 40m 34s
Jest nieczysto, wysilasz się jak ******. A widzę, że dosyć ostra krytyka powinna Ci pomóc. Przede wszystkim zacznij śpiewać coś pod swoją tonację, a nie piosenki, gdzie babka jest sporo razy wyższa od Ciebie. Chcesz spróbuj od swojego typu, po nie wiem nawet tenory. Chcesz nagrywać to się nagrywaj, ale nie uddostępniaj co chwlę, bo tutaj nie ma żadnego progressu. Seriously, about u i cannot see the progress.. nowadays..

Nieprzeczytany postNapisane: środa, 1 marca 2017, 11:10 

Dziękuje za poradę, tak właśnie zrobię jak mówisz

Drukuj 

* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj