* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj 

Nazwa użytkownika:
Hasło:

Zapamiętaj mnie

Regulamin działu

Wzór tworzenia wątku:
[Wykonawca] - [Tytuł piosenki], ewentualnie [Użytkownik] - [piosenka autorska], [Wykonawca] - [Tytuł 1, Tytuł 2...]
Przykłady:
[Linkin Park] - [Numb], [Jaco91] - [Mój song], [Coma] - [System, Sierpień, Święta]

Wątki niezatytułowane według powyższego wzoru będą usuwane!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość

Nieprzeczytany postNapisane: sobota, 4 lutego 2017, 11:38 

Online: 16d 22h 5s
GG: 0
https://www.youtube.com/watch?v=WnuHTtODv0U

Nieprzeczytany postNapisane: sobota, 4 lutego 2017, 17:44 

Online: 1d 4h 15m 54s
Ekhmmm
To jest FAŁSZ jak reszta twoich nagrań.
Żeby pójść dalej musisz to zrozumieć.
1. Nie śpiewaj wraz z wokalistą bo to przeszkadza, próbujesz imitować jego głos, i tempo
2. Przestań śpiewać w ****** wie jak wysokich tonacjach, nie jesteś tenorem a nawet tenor nie zaczyna od tak wysokich piosenek.
3. Wybierzesz sobie jedną piosenkę i ją ćwicz do osrania aż będziesz ją przez sen śpiewał.
Mam nadzieje że przyswoisz.
A jak masz ****** co ludzie piszą ci to następnym razem jak będziesz wstawiał piosenkę podpisz:
"How not to sing "Tytuł Piosenki" by Jaśminowy Lew

Nieprzeczytany postNapisane: sobota, 4 lutego 2017, 21:28 

Online: 19d 1h 24m 17s
Mnie również denerwuje, kiedy ktoś idzie w ilość. Nie rozumiem tego. Założyłeś sobie plan na życie, żeby nagrać jak najwięcej coverów? Tak jak kolega wyżej napisał, dobrym pomysłem jest wybrać sobie jedną piosenkę i na niej ćwiczyć. Ty zrobiłeś ZEROWE postępy od początku swojego istnienia na YouTube. W sumie to nawet nie wiem po co to piszę, bo i tak mówienie do Ciebie to jak mówienie do ściany. Zresztą, jak sam kiedyś napisałeś:

JaśminowyLew napisał(a):
ogólnie to uważam siebie za geniusza muzycznego ,śpiewam wszystko od disco polo do death metalu i wychodzi mi to naprawdę dobrze

JaśminowyLew napisał(a):
Mówie tylko jaka jest sytuacja ,a jest taka ,że śpiewam utwory muzyczne we wszystkich językach ,moja skala głosu wynosi 4 oktawy ,mam piękną barwę i będę legendą

Drugi Roland Pieczkowski. Ego z kosmosu, umiejętności zerowe.

Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 5 lutego 2017, 13:42 

Online: 29d 10h 3m 55s
GG: 10793951
Bear, nie wyciągaj brudów sprzed dwóch lat. O ile dobrze pamiętam, Jaśminowy w pewnym momencie nabrał pokory i odwołał te cytowane słowa.

Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 5 lutego 2017, 14:37 

Online: 16d 22h 5s
Śpiewam z wokalistą dlatego, że nie umiem inaczej nagrywać, nie znam takiego sposobu jaki mają inni ludzie którzy wrzucają na youtube. Mam mikser i mikrofon dobry, ale nie wiem jak zrobić żeby śpiewać do samej linii melodycznej jednocześnie żeby muzyka mnie nie zagłuszała, że nie słyszę siebie. To odnośnie jednej rzeczy.
Powiem wam szczerze, że ja jak nagrywam i potem zawsze przed wrzuceniem na youtube odsłuchuje nie słyszę tego, że fałszuje, a wiele osób między innymi z mojej rodziny mówiło mi, że mam słuch muzyczny. Nauczyłem się grać na akordeonie samemu bez szkoły muzycznej czy czegoś tego typu.
Może jeżeli można tutaj dam wam link do starego nagrania mojego, które ma więcej wyświetleń niż moje dzisiejsze kilkadziesiąt łącznie. I proszę powiedzcie mi krótko czy tu w tym nagraniu też jest fałsz.

https://www.youtube.com/watch?v=-21_uj_Ylgg

Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 5 lutego 2017, 14:56 

Online: 4d 4h 18m 12s
Może byłoby lepiej gdybyś zainwestował w nauczyciela? Naprawdę nie ma sensu wrzucać multum nagrań z podobnymi do siebie piosenkami bo i tak wszystkie wyśpiewujesz tak samo, więc tak naprawdę nie ma co oceniać.
Tym bardziej, że wszystkie śpiewasz z wokalistą, jakbyś nie mógł śpiewać do wersji karaoke.

Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 5 lutego 2017, 15:20 

Online: 19d 12h 24m 39s
Albo masz słuch muzyczny albo go nie masz, wybierz jedno z tych. Nie da się mieć słuchu muzycznego i nie potrafić chociażby zanucić prostej melodii bez wokalisty. Śpiewanie z wokalistą nie ma żadnego sensu, nic się nie nauczysz, już lepiej ćwicz karaoke nawet jeśli ci nie będzie wychodzić, może z czasem się wyćwiczysz, musisz jednak zrozumieć że to co aktualnie robisz prowadzi donikąd. Nie rozumiem jak to możliwe że potrafisz nagrywać z oryginalnym wokalistą i on ciebie nie zagłusza, możesz przecież w ten sam sposób nagrywać z karaoke. "Posłuchaj" rad ludzi co ci piszą w komentarzach, nikt nie chce dla ciebie źle ale jeśli nie będziesz chociażby próbował czegoś zmienić, wszyscy pomyślą że robisz sobie jaja i zaczną ciebie zgłaszać za spam.

Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 5 lutego 2017, 15:59 

Online: 6d 21h 48m 16s
Kurde, to musi być troll. Nie ma bata.

Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 5 lutego 2017, 17:21 

Online: 19d 1h 24m 17s
Ptakuba napisał(a):
Bear, nie wyciągaj brudów sprzed dwóch lat. O ile dobrze pamiętam, Jaśminowy w pewnym momencie nabrał pokory i odwołał te cytowane słowa.

Jeśli tak, to przepraszam :)

Nocny Śpiewak napisał(a):
Kurde, to musi być troll. Nie ma bata.

Mój trolloradar mówi, że to niestety nie jest troll.

Kolego Jaśminowy, jaki jest Twój cel ze śpiewaniem? Chcesz się rozwijać czy tylko nagrywać? Bo jeśli to pierwsze, to już daliśmy Ci wskazówki co robić. Jeśli to drugie, to ja nie będę już się wypowiadał o Twoich nagraniach, bo nie widzę sensu.

Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 5 lutego 2017, 17:41 

Online: 19d 12h 24m 39s
Ja proponuję żeby go zgłaszać za spam jak dalej będzie wstawiać posty, które nie mają sensu, nie oszukujmy się, nikt z dnia na dzień nie stał się wokalistą w dodatku nic nie zmieniając w swoim śpiewie. Takie posty tylko zaśmiecają forum i zasłaniają tych, którzy chcą się czegoś nauczyć.

Drukuj 

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj