* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj 

Nazwa użytkownika:
Hasło:

Zapamiętaj mnie

Regulamin działu

Wzór tworzenia wątku:
[Wykonawca] - [Tytuł piosenki], ewentualnie [Użytkownik] - [piosenka autorska], [Wykonawca] - [Tytuł 1, Tytuł 2...]
Przykłady:
[Linkin Park] - [Numb], [Jaco91] - [Mój song], [Coma] - [System, Sierpień, Święta]

Wątki niezatytułowane według powyższego wzoru będą usuwane!

Autor Wiadomość

Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 23 września 2012, 16:10 

Online: 2d 5h 59m 26s
Zapraszam do wysłuchania mojego nowego coveru! Tym razem zabrałem za utwór Mad World. Będę wdzięczny za każdy komentarz/uwagę/sugestię/krytykę.

Link: http://www.youtube.com/watch?v=dBLIsrmzcB4&feature=youtu.be

Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 23 września 2012, 23:32 
Administrator

Online: 186d 12h 51m 21s
Przyjemne w odbiorze

Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 24 września 2012, 10:09 

Online: 8h 26m 26s
Moja ulubiona piosenka.... tak... No .. Mnie się podoba :), bałem się, że usłyszę coś strrasznego ale jest super :)

Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 24 września 2012, 22:25 

Online: 30d 22h 47m 17s
GG: 0
ekstra gosciu.

ile masz lat ? swietnie ci idzie, nie silisz sie na niewiadomo co i brzmisz w tym na prawde dobrze.

masz jakis problem ktorego nie slychac ? meczy cie spiewanie albo musisz duzo pic, chcesz posiąść jakąś nową wiedze ? tak w ciemno nic ci nie mozna poradzic bo w tym co robisz jestes dobry i nie ma sie zupelnie do czego przywalic : >

Nieprzeczytany postNapisane: wtorek, 25 września 2012, 08:39 

Online: 2d 5h 59m 26s
Dzięki za komentarze!

W tym roku skończę 25 lat i śpiewam sobie amatorsko w domu. Moje problemy? Brak wiary we własne umiejętności. Z czysto technicznych rzeczy to wydaje mi się, że momentami za bardzo trzęsie mi się głos. To pewnie jest zbyt słabe podparcie. I przy tej piosence akurat musiałem dużo pić bo tutaj sporo powietrza dawałem, więc musiało tak być ;) Ogólnie też czasami mam problemy z rytmiką. Jak można to dobrze wyćwiczyć?

Nieprzeczytany postNapisane: wtorek, 25 września 2012, 13:43 

Online: 30d 22h 47m 17s
braku wiary w siebie w zaden sposób Ci nie mogę dać, bo sam nie mam kompletnie wiary w siebie - moze nie polega to na tym, że masz ją mieć tylko być obok tego i po prostu sie prezentować i szukać sposobu , od oceniania i zajmowania sie wszystkim sa inni - ale to tylko gadanie, bo ja sam nie wiem

czasem mam wrazenie ze dajesz odrobine za duzo tego powietrza - nie potrzeba go az tyle zeby wyrazic sie tak samo, a mniej bedzie cie suszyc potem.

jak glos sie trzęsie to tak, najprawdopodobniej podparcie - jak spiewasz na stojąco w miejscach gdzie glos ci sie zawsze lamie sprobuj sie lekko odchylic do tyłu, powiedzmy z 10 stopni, minimalnie zeby tylko dac sygnał mięśniom do lekkiego zwiekszenia pracy.

a na rytmike - jak zwykle - polecam ear master i zajecia z rytmiką, gre na basie w zespole serdecznie polecam, gre na jakimkolwiek instruemncie z metronomem - moze byc tez spiewanie do metronomu, rytm to bardzo ciekawe zagadnienie, sporo ludzi ma z tym problemy i muszą sobie liczyć w glowach kiedy wchodzic i tego typu rzeczy a niektórzy to po prostu czują dokladnie a liczenie im wrecz przeszkadza.

Nieprzeczytany postNapisane: środa, 26 września 2012, 18:09 

Online: 50d 6h 21m 40s
Brzmisz świetnie, to wiemy, ale przede wszystkim oddałeś niesamowity klimat tej piosenki, przede wszystkim ją doskonale rozumiesz, i śpiewasz tak z serca wgl bardzo fajna dynamika... i mnie osobiście słów zabrakło, no.
"...The dreams in which i'm dying..." po tym wersie zdecydowanie byłam pewna, że wysłucham do końca.
Ciary, ciary wszędzie.

Drukuj 

* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj