Hubbie92 napisał(a):
Ciągle powielasz te same błędy także chyba liczysz bardziej na ocenę od strony gustu swojego śpiewu, bo technika Cię nie obchodzi jak widać.
Co do tego wykonu nie podoba mi się, bo jakoś nienaturalnie to brzmi i jest jakieś takie na jedno kopyto. Na plus jest barwa, która sporo ratuje ale mizernie jest zaśpiewane. Gdybyś poprawił te kilka drobnych rzeczy to zdecydowanie by to brzmiało duuuużo, duuuużo lepiej, także kop w dupę dla Ciebie na motywację

Technika mnie jak najbardziej obchodzi, ale rzadko kiedy dostaję szczegółowe instrukcje jak to poprawić.
"Te same błędy", czyli co konkretnie? Bo podparcie to jednak nawet ja słyszę, że już mam trochę lepsze (acz cały czas nad nim pracuję).
No i generalnie co technicznie jest źle, to mnie najbardziej nurtuje, byłoby mi miło gdybym się dowiedział co dokładnie jest nie tak ;]
A jeśli chodzi o moc to faktycznie trochę na jedno kopyto, ale mogę nagrać drugi raz z większym pałerem i z zastosowaniem wskazówek technicznych, które tu (mam nadzieję) się pojawią.