* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj 

Nazwa użytkownika:
Hasło:

Zapamiętaj mnie

Regulamin działu

Wzór tworzenia wątku:
[Wykonawca] - [Tytuł piosenki], ewentualnie [Użytkownik] - [piosenka autorska], [Wykonawca] - [Tytuł 1, Tytuł 2...]
Przykłady:
[Linkin Park] - [Numb], [Jaco91] - [Mój song], [Coma] - [System, Sierpień, Święta]

Wątki niezatytułowane według powyższego wzoru będą usuwane!

Autor Wiadomość

Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 17 czerwca 2012, 12:41 

Online: 15d 19h 52m 50s
GG: 0
Tutaj usiłowałem trochę poudawać Scotta Stappa :P

http://hunteran.wrzuta.pl/audio/1HapVUZ ... ce_niecale

Z góry dzięki za oceny ^^

Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 17 czerwca 2012, 17:30 
Administrator

Online: 186d 12h 51m 21s
My Ci tu piszemy komentarze co nagranie a Ty nie robisz żadnych postępów niestety. Ciągle powielasz te same błędy także chyba liczysz bardziej na ocenę od strony gustu swojego śpiewu, bo technika Cię nie obchodzi jak widać.

Co do tego wykonu nie podoba mi się, bo jakoś nienaturalnie to brzmi i jest jakieś takie na jedno kopyto. Na plus jest barwa, która sporo ratuje ale mizernie jest zaśpiewane. Gdybyś poprawił te kilka drobnych rzeczy to zdecydowanie by to brzmiało duuuużo, duuuużo lepiej, także kop w dupę dla Ciebie na motywację :)

Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 17 czerwca 2012, 18:09 

Online: 19d 15h 34m 23s
Hmm próbowałeś na siłe go udawać dla tego to nienaturalnie brzmi bo to przecież głos prze-holdowany jest :P jak chciałeś koniecznie Creeda zaśpiewać to mogłeś łatwiejszą (przynajmniej moim zdaniem) do zaśpiewania piosenkę wziąść np.with arms wide open , bo w tym utworku żadnej mocy nie dałeś jak napisał Hubbie wyżej na jedno kopyto:)

http://youtu.be/poMG2p2JqsA

http://youtu.be/xR5nJvlD_l4

Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 17 czerwca 2012, 18:37 

Online: 15d 19h 52m 50s
GG: 0
Hubbie92 napisał(a):
Ciągle powielasz te same błędy także chyba liczysz bardziej na ocenę od strony gustu swojego śpiewu, bo technika Cię nie obchodzi jak widać.

Co do tego wykonu nie podoba mi się, bo jakoś nienaturalnie to brzmi i jest jakieś takie na jedno kopyto. Na plus jest barwa, która sporo ratuje ale mizernie jest zaśpiewane. Gdybyś poprawił te kilka drobnych rzeczy to zdecydowanie by to brzmiało duuuużo, duuuużo lepiej, także kop w dupę dla Ciebie na motywację :)

Technika mnie jak najbardziej obchodzi, ale rzadko kiedy dostaję szczegółowe instrukcje jak to poprawić.
"Te same błędy", czyli co konkretnie? Bo podparcie to jednak nawet ja słyszę, że już mam trochę lepsze (acz cały czas nad nim pracuję).
No i generalnie co technicznie jest źle, to mnie najbardziej nurtuje, byłoby mi miło gdybym się dowiedział co dokładnie jest nie tak ;]

A jeśli chodzi o moc to faktycznie trochę na jedno kopyto, ale mogę nagrać drugi raz z większym pałerem i z zastosowaniem wskazówek technicznych, które tu (mam nadzieję) się pojawią.

Drukuj 

* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj