JaśminowyLew napisał(a):
Tak mikrofon, którym nagrywam jest dynamiczny, właśnie zbieram się żeby kupić pojemnościówkę jakąś, upatrzyłem już behringer t1 pojemnościowy lampowy.
Powiem wam coś szczerze to co naprawdę myślę, nie wiem o co chodzi z tym youtube czemu tak słabo to wszystko wychodzi. Naprawdę nie wiem czy to wina słabego sprzętu czy techniki nagrywania. Śpiewałem w życiu w dwóch zespołach i na karaoke na promie kiedyś i u mnie w mieście wiele razy w klubie i wychodzi w ogóle inaczej, jak dobrze słyszę siebie to nie ma żadnych fałszy i góry wchodzą normalnie bez zaciskania gardła. Tylko, że jak śpiewam karaoke to tam raz, że lepszy sprzęt a dwa, że mikrofon przy samych ustach trzymam. To też może ma wpływ.
Nie to, że się chwale czy coś. Może to jest jakiś problem z odsłuchem, poza tym mam chyba od 7 lat zawalony cały czas nos i uszy też przytkane teraz, może to też ma wpływ.
Kiedyś w latach 2008 i około tego roku to jak pamiętam jak śpiewałem a potem to odsłuchiwałem to nie było ani jednego fałszu. Nie wiem może mi się słuch pogorszył. I tu jest pies pogrzebany.
Tak czy siak kocham śpiewać i nigdy nie przestanę, żadna krytyka mnie nie powstrzyma chociaż zawsze chętnie czytam słowa krytyki, wiecie jak to się nazywa? To się nazywa ambicja, ja ją mam i dlatego się nie zatrzymam.
Gadać sobie można z gadki nic nie wynika, dalej będę robił swoje i postaram się nie zaśmiecać waszego zacnego forum ale dodam jeszcze, że krytykujecie wszyscy a prawie nikt z was też nie umie dobrze śpiewać jedynie janexx daje rade.
Ktoś kto umie śpiewać i nie fałszuje zabrzmi i na słabym sprzęcie na tyle przyzwoicie, że będzie można dostrzec talent, ale no proszę Cię zwalanie wszystkiego na słaby sprzęt, to kompromitacja.