* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj 

Nazwa użytkownika:
Hasło:

Zapamiętaj mnie

Regulamin działu

Wzór tworzenia wątku:
[Wykonawca] - [Tytuł piosenki], ewentualnie [Użytkownik] - [piosenka autorska], [Wykonawca] - [Tytuł 1, Tytuł 2...]
Przykłady:
[Linkin Park] - [Numb], [Jaco91] - [Mój song], [Coma] - [System, Sierpień, Święta]

Wątki niezatytułowane według powyższego wzoru będą usuwane!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość

Nieprzeczytany postNapisane: sobota, 2 marca 2013, 20:40 
Ech, o angielskim to nawet nie chcę myśleć. Uczę się go ciągle, ale ponieważ na lekcjach boję się mówić poprawnie i uciekam w schematy, mówiąc także cicho, z niepoprawnym akcentem, przenosi się to na śpiew. Raz tylko dałam z siebie 100% na lekcjach z Brytyjczykiem ;) Nie miałam innego wyjścia, a po za tym wreszcie czułam się swobodnie. Pilnuję angielskiego, ale wymowa nie jest łatwa. Co do brytyjskiego... mnie nie zawsze się podoba, a już zwłaszcza wymowa z BBC :D

W każdym razie dziękuję za zwrócenie uwagi na ten aspekt, ale to musi przyjść z czasem, i tak jest lepiej niż było na przykład rok temu, a chyba to jest najważniejsze ;)

Nieprzeczytany postNapisane: sobota, 2 marca 2013, 22:44 

Online: 8h 4m 29s
GG: 0
chances napisał(a):
. Co do brytyjskiego... mnie nie zawsze się podoba, a już zwłaszcza wymowa z BBC :D

Mnie się kiedyś w ogóle nie podobał, wolałam akcent amerykański, dopiero jak musiałam słuchać londyńskiego na codzień i wkręciłam się w słuchanie tamtych miejscowych zespołów to się przekonałam do niego.
Ale tak jak pisałam, masz piękny melodyjny głos i akcent to przecież drugorzedna sprawa.

Drukuj 

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj