* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj 

Nazwa użytkownika:
Hasło:

Zapamiętaj mnie

Regulamin działu

Wzór tworzenia wątku:
[Wykonawca] - [Tytuł piosenki], ewentualnie [Użytkownik] - [piosenka autorska], [Wykonawca] - [Tytuł 1, Tytuł 2...]
Przykłady:
[Linkin Park] - [Numb], [Jaco91] - [Mój song], [Coma] - [System, Sierpień, Święta]

Wątki niezatytułowane według powyższego wzoru będą usuwane!

Autor Wiadomość

Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 5 sierpnia 2012, 17:52 

Online: 15d 19h 52m 50s
GG: 0
Kawałek polecił mi Yagiel, ale sądzę, że i tak mógłbym to z czasem zaśpiewać jeszcze lepiej :P

http://www6.zippyshare.com/v/27620336/file.html

Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 5 sierpnia 2012, 19:48 
Coś jest nie tak z niskimi dźwiękami, są niestabilne, ale dlaczego, niech lepiej powiedzą ci, którzy lepiej się znają.

W ostatnim refrenie ten mocny fragment jest zaśpiewany niezdrowo tzn. jak sobie tak dwa, trzy razy w piosence zaśpiewasz, to ok, ale gdybyś takim sposobem wyciągał wszystkie górki, to szybko przeforsowałbyś głos, więc dobrze byłoby nad tym popracować. Na pewno lepsze podparcie się przyda, ale spróbuj też pokombinować z samogłoską - próbujesz zaśpiewać w OD na samogłosce A, może znajdź Curbing, będzie łatwiej. Druga sprawa, nie atakuj tych dźwięków z przydechem - zauważ, że śpiewasz "H" przed "I don't want to fall in love".

A tak ogólnie, bardzo milo się tego słucha i bardzo mi się to wykonanie podoba, mimo tych mankamentów, które zauważyłam, poza nimi brzmi to moim zdaniem naprawdę dobrze - dobrze brzmią wyższe dźwięki i przejścia w Neutral w refrenie, piosenka w kilku miejscach wymagała zmiany trybu, poradziłeś sobie z tym naprawdę nieźle :)

Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 5 sierpnia 2012, 21:53 

Online: 69d 50m 13s
Te doły rzeczywiście tak słabo ( o ile to miały być doły , bo cały czas mam w głowie wersje HIM-u ) , Podoba mi się przejście w falset , nie brzmi tak groteskowo jak w It's all tears. Wyższe partie zwrotki , mogły by być troche bardziej krzykliwe(chociaż te od 3.20 mi się podobaja) . Ogólnie widze postępy ;]

Drukuj 

* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj